Utmaningen - topp 5 snyggaste killar inför 2012

Ny utmaning mellan mig och Zara. En stund sedan vi gjorde det nu. Den här gången så ska vi lista topp 5 snyggaste kändiskillar.
Inte i ordning.
01: Paul Wesley
Snyggingen från "TVD" kan nog inte många motstå asså. Sen vem som är snyggast av han och Ian Somerhalder är svårt.
02: Zac Efron
Vi får inte glömma Zac Efron som vi vet slog igenom i high school musical. Har aldrig varit något fan av honom direkt men sen jag såg honom i "Charlie ST. Cloud" så har jag ändrat åsikt.
03: Taylor Lautner
Taylor kommer aldrig försvinna från den här listan. Har alltid gillat det där lilla Indianutseendet som Taylor har.
04: Penn Badgley
Behöver man säga något egentligen?
05: Ian Somerhalder
Vet ni hur gammal han är? Blev helt chockad över att han var 33 år (!) Hur som helst så har han lyckats med utseendet. Tror ingenting är fel. Jag menar, kolla ögonen.

NY DESIGN

Okej nu är den här. Så otroligt snygg! Tack tack snälla ZARA för designen. Ska fixa lite detaljer, text o sånt. Om man nu skulle hitta det....

XOXO

Lil Wayne

Okej jag har faktiskt aldrig lyssnat på den här killen förut men jag har faktiskt fastnat på två låtar av honom. En av dom är feat Bruno Mars. Blev lite förvånad där faktiskt.
Det är andra låten som ni hör Bruno på.

Home

Hemma nu, ska dra o shoppa imorrn. Visar kanske vad jag köper är sjukt nervös till att köpa ett par jeans på G-STAR. Haha ni ska bara höra historien jag o sara var med om. Vet inte om jag vågar mig in dit igen. Det var iaf sjukt kul (; Tror aldrig jag garvat så mkt i hela mitt liv!
XOXO

Girl with the dragon tattoo

Ni har väll inte missat dom svenska filmerna Millenium? Om ni har det så har ni verkligen missat något. En av sveriges bästa skådespelerska spelar Lisbeth Salander.
Nu har dom gjort en version i USA med Daniel Craig och Rooney Mara. Ser verkligen fram emot biopremiären men jag tror inte att den kommer kunna leva upp till den svenska versionen. Svårslaget.

Imorgon

Imorgon blir det en lång dag. Ska först dra till skytte och skicka in ett resultat på en tävling. Önska mig lycka till (: Efter det så hämtar vi upp Sara för att sen dra vidare och shoppa. Visar er i veckan vad jag köper. Efter att jag shoppat så drar jag vidare till ett hunddagis och sover där i 3 dagar med Sara då vi ska vakta hundar, katter, hästar, höns och kaniner. Då ska vi se Jackass 2-3 och sen får vi se vad hon hittar för annat skoj. Haha börjar nästan tveka på att köpa lite godis med tanke på allt man proppat i sig idag och igår. Får se vad jag hittar på.
Vad gjorde ni under jul och vad fick ni för presenter? (:
XOXO

GOD JUL

God jul alla glada och sura. Hoppas ni får en riktigt mysig jul och att ni får massa fina klappar. Själv har jag nyss ätit julmaten klart och snart blir det presentöppning. Efter det blir det ofc CBJJ klockan 7. Missa inte!
XOXO

Goo goo dolls


Hårklippning

Idag ska jag sticka iväg till frissan för klippning. Ska antingen klippa taggigt eller så klipper jag av en bra bit. Känner nästan för att klippa av en decimeter eller nåt.
Antingen så klipper man av håret som Angelica Blick:
Eller så kör man a´la Nina Dobrev stil.
Det lutar nog mot Nina..

Tips: Body Shop

Har köpt en massa mysiga saker från Body Shop jättelänge nu. Krämer, läppbalsam, duschkrämer mm. Allting är verkligen bra där! Nu fick jag en duschtvål och en kräm från min fina kompis Sara. Blev verkligen jätteglad!
Fick också te, chokladkaka och en jättefin grej som man har teet i med ett vitt hjärta i slutet av kedjan som man håller i.
XOXO

Little things

Beställde hem ett gäng smycken från stilbruden.se. Julklapp från morfar. haha nu mera så är inte julklapparna hemliga längre (;
XOXO

Reklam

Haha vet ni...jag dör av skratt. Bästa reklamfilmen någonsin.

19 December

Hallå!
Snön är på marken, 5 dagar kvar till jul, knäckbak, sjukling och sista plugget innan jullovet. Allting låter toppen eller hur? Egentligen är jag inte alls glad över att varken vara sjuk eller snön som kommit. Kallt och blött. Uppe i norrland så är det såklart skitkul med snö för då kommer det MYCKET snö men här är det lixom...slaskigt och kallt. Usch. Har hellre kallt och ingen snö.
Men i allafall, jag har hittat en klänning som jag ska ha på julafton. Från Gina...inte direkt det jag ville men den är så snygg så jag struntade faktiskt i det. Svart med nitar på. Köpte också halsband och örhängen till.
Snyggt!

Till jul

Eftersom att jag inte får julklappar i år utan bara pengar att shoppa för så spenderar jag den mesta tiden med att kolla igenom vad jag ska beställa hem. Det mesta är från kandeeshop men man vågar inte bestämma sig ännu! Kommer alltid en massa fina nyheter att klicka hem. Ni minns kanske att jag redan köpt två linnen därifrån? Helt kär i det svarta med korset. Tyvärr så är dom vita linnena lite genomskinliga så man kan inte gå med bar rygg eftersom man måste ha ett vitt linne under. Så därför...så siktar jag bara in mig på svarta baströjor.
Mer kommer säkert dyka upp när jag hittar nåt. Spanar BTW efter en klänning till jul...nån som har något tips?

Glasögon

Japp, nu har man glasögon också. Inte fulltid dåra men jag har fortfarande på mig dom hemma och på fritiden. Haha snacka om att jag blev paff när jag fick det beskedet.

Update

Hallå!
Ingen uppdatering på länge, men det var nära i torsdags då jag skrev ett inlägg men glömde skicka. HAHAHA! Veckan har varit lite konstig. Har varit sjuk men har fått en massa grejer faktiskt. Fått en ny mobil, Samsung Galaxy S, en ACDC tjocktröja och ett par vita hörlurar från Urband Ears (tror det heter så). Lite lycka i det sjuka.
Men idag är det plugg som gäller. Har två prov på måndag så jag har inget val. Men sen blir det nog roligare ikv då Sara kanske kommer hit. Skoj!
XOXO

Tisdag

Hallå!
Tänkte bara slänga in en uppdatering. Kom hem runt åtta idag efter en fotografering med Malin. Haha helt crazy i början, fel tid o sånt men det löste sig. Blev ett bra foto också.
Har jag nämnt att jag är med i ett luciatåg? Supermysigt. Upptädde igår på ett äldrehem och det gick verkligen jättebra! Superfina tjejer.
Sitter just nu och spelar wordfeud, haha jag vinner typ hälften xD dom andra vet jag inte riktigt vad jag håller på med. 4 poäng o sånt. Skit också. Men mitt rekord är faktiskt svårslaget: 250 poäng. Snacka om att jag blev glad när jag lyckades få till det. Men den som jag spelade mot gav upp. Fegis! (;
Juste, en ny bloggdesign är på väg också med kändistema. Skönt att fräscha till bloggen lite.
Så vi hörs imorgon!

Foto

Nej nu känner jag att jag vill fota. Lite actionbilder med kattungen eller kanske med Manne. Tror jag hinner fota lite idag innan jag drar iväg halv åtta igen. Shit vilken dag det här är. Nyss haft prov i biologi. Vad tusan är insulin lixom? Men annars så gick allting bra. Kändes ganska gött faktiskt.
Bjuder på en bild som jag tog för ett år sen ungefär. Hade inte fått systemkameran ännu så det här var ganska spontant faktiskt.
XOXO

HAHAHAHA

Rödtott... det stod rödbrun men jag e fasen rödhårig. HAHAHA sen ska jag fotograferas på tisdag också. Jag orkar inte, garvar typ ihjäl mig just nu.

Uppdatering

Slänger in ett inlägg eftersom jag inte uppdaterat så mycket idag. Jag har inte gjort så mycket idag, lite plugg men mest lat. Superskönt.
Imorgon blir det hårfärgning. Slänger in en röd touch men jag håller mig till brunt fortfarande.

Kväll + idol

Har nyss ätit en supergod middag samtidigt som jag tittar på idol 2011. Har inte följt programmet i år så mkt. Vet inte varför, kanske för att jag aldrig riktigt tyckt att någon är tillräckligt duktig.
Men favoriten är nog ändå Robin. I finalen ser jag gärna Robin och Amanda.
Juste, jag missade nästan bussen efter att jag missat den första. Hur är det ens möjligt???

..

Missad buss CHECK!

Fredag

Oj vilken dag. Har pluggat som en galning fram till nu. Runt 3 timmars plugg nu. Men sen är jag också klar med allt! Drar sen vidare och shoppar med mami och syrran. Lite julklappsshopping. Känns skönt att köpa såna grejer nu. Så idag är det fullspäckat. En sån här "bocka av" dag.
Imorgon är det ledighet som gäller. Kanske lite plugg till provet som ska göras på måndag i biologi. Jösses...haft 5 dagar på mig att plugga.

RSS 2.0