Snart ryker håret

Har tagit det största beslutet nånsin på lång tid nu. Enligt mig xb
Ska klippa av halva håret tror jag. Eller jag ska det vet bara inte hur mycket. Snacka om nervös, brukar inte klara av att klippa av två centimeter utan att bli nervös.
Håller föresten på med bloggdesignen, det e därför det e lite rörigt nu. Får se hur det blir med bloggningen senare efter det.

00:00

Hallå
Tänkte slänga in ett sent inlägg här på fredagkvällen. Ett tag sen ag skrev något om mitt liv senast. Imorgon blir det en photoshoot med Sara. Tänkte köra Alice i underlandet tema. Riktigt spänd på hur det kommer att se ut. Bilder kommer OFC upp senare när jag redigerat och allt möjligt. Kan ta lite tid.
Här är iaf en av mina senaste bilder på Reza som jag tog här om dagen.
Inte den bästa men det e nåt iaf (;
godnatt!

DYNAMITE


Dalarna

Har just nu fixat klart massa bilder från Dalarna.
Otroligt hur mycket man kan leka i photoshop och sen har jag inte ens hittat allting ännu! Måste försöka lära mig men just nu så är det bara foton jag fixar. Texten är konstig, storlekarna funkar inte som dom ska. Irriterande!
Hur som helst så var vi till Dalarna med syte för att bara lata oss och fiska som galningar. Resultatet för mig var en gädda, lite trassal, mera trassel och massa trassel. Tror inte att fiske är min grej riktigt men samtidigt som det är något jag gillar...
Fotograf: Jag Kamera: Nikon D3100 Redigering: Jag

Efter en evighet

Hallå
Kände att jag inte hade skrivit på länge så jag tänkte slänga in ett inlägg. Har tillbringat 4 dagar i dalarna med familjen där vi fiskade och bodde i husbussen. Riktigt mysigt. Sen har jag inte orkat blogga nåt på ett tag så jag antar att jag inte är någon vidare bloggerska. Men jag tror nog inte att det är mitt mål heller.
En annan grej som är lite sorgligt men samtidigt roligt är att jag har bokat Harry Potter biljetter. Ska se filmen på torsdag med familjen och Sara. Känns så knäppt att det är sista filmen, storyn har ju varit med ett tag nu.


RSS 2.0