Stan

Kom nyss hem från stan. Haha shit vilket äventyr. Jag har verkligen inget lokalsinne. Det började med att jag och min kompis var sjukt hungriga så vi började gå mot Subway som vi inte hade en aning o vart det låg. Så jag fick ringa till någon som visste vart det låg som gav vägbeskrivning men vi hittade ändå inte.
Sen när vi väl hittat Subway efter en timme och en massa klagomål så upptäckte vi att det var ett riktigt trångt ställe. Anyway, vi ställde oss i kön, beställde och sen var det såklart en skitsnygg kille bakom kassan. Så man blev lite distraherad och skämde ut sig som vanligt. Så ni fattar, stort äventyr på bara en timme.
Sen lyckades vi riva ett och annat klädesplagg och provdockor.
Ah, hur som helst så var det en lyckad shoppingrunda! Köpte en tjocktröja från BIK BOK som var på halva priset och två halsband från UR&PENN. Letade också efter Avril Lavignes senaste album "Goodbye Lullaby" men hittade den inte. Vilka affärer säljer skivor?

Design 2

Hallå.
En design med Ashley Tisdale och Aly Michalka från Hellcats som jag fixade åt syrrans blogg. Min andra design i mitt liv.

P!nk

En artist som jag aldrig riktigt lyssnat på tidigare är P!nk, eller Alecia Moore som hon heter på riktigt. Har faktiskt inte en aning om varför. Hur som helst, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lyssnat på en del låtar från henne. Haha härlig brud!
Musikvideorna är fasen skitbra och hennes texter är helt extremt bra. Sen ska man inte ens tala om hennes röst. Shit asså.
Så ge henne en chans, värd ett par minuter eller timmar av ditt liv. Okej det lät hemskt.


Höstlov

Har nyss vaknat upp till första dagen på höstlovet. Snacka om att jag bara ska ta det lugnt! Som en liten kreativ nörd, så kommer jag fota, fota och skriva på en novell tror jag. Ska nog skicka in något bidrag till någon tävling o allt det där. Vore nog riktigt kul o testa.
På onsdag åker jag upp till norrland till mina kusiner och stannar där någon dag. Men det blir faktiskt lugnt där också. Kommer bjuda på en del bilder när jag är hemma igen. Bloggningen däremot kommer nog ligga nere. Visst, jag kommer ta med datorn men jag kommer nog inte ha tid till att blogga.
Så, idag så ska jag nog fota och börja på novellen. Kan ni fatta att jag inte tagit en enda höstbild ännu? Det e ju skandal.

R.I.P

Idag somnade mitt lilla marsvin, Snuster, in. Lunginflammation.
Rest in peace gubben <3

All i need is you

Om man känner att man verkligen inte har någon inspiration i livet när mna känner för att vara lite kreativ så ska ni absolut kolla in weheartit.
Bilderna där är helt fantastiska!

Black and White

Tänkte lägga upp två bilder på Walther. Just nu är han mitt stora objekt varje gång jag fotar. Han bara växer o växer. Det gäller o vara med i matchen när man har kattungar. Jösses, kolla bara på den första bilden så ser ni hur mycket lillpojken har vuxit. På den sista bilden är han just i full fart att yra runt i köket med en papperspåse som färdmedel.

Halsring

Tycker själv det är skitsnyggt. Både den smala, den tjocka och den med ett hänge. Finns på stylebytyra och JFR! Finns flera ställen men det här är dom jag vet säkert. Den sista bilden är tagen från google.
XOXO


Porträtt

Är sjukt sugen på att fota porträtt. Någon som ställer upp som modell? Zara, du kanske kan komma ner i helgen?
Tror jag får greppa syrran i armen eller så kör jag egoporträtt. Måste försöka hitta dom rätta inställningarna!
Exempelbild som jag hittade på weheartit.
Ska också göra en reflexskärm eftersom jag inte har kunnat sparka mig i baken o ta mig till expert.
XOXO

-

Den här bilden säger allting verkligen. Ska nu plugga en massa matte och sen läsa en bok! Hittat världens bästa serie, House of night, och jag är typ på 6:e boken.
Hare gött!

Vinter

Åh vad jag längtar efter vintern just nu. Gå omkring i mysiga stora tröjor, ha vantar och en stor freaking halsduk runt halsen. Låter kanske lite knäppt, har alltid hatat kylan. När näsan är kall och fötterna håller på att frysa till is för att man tog på sig för tunna strumpor. Jätteskumt.
En annan grej jag längtar efter är julkänslan. När man går omkring i staden och kollar julfönster, när det blir julmarknad och äter brända mandlar tsm med kompisar. Helt sjukt ju! Just nu är det bara kallt och ingen snö, ingen jul och inte heller ens en halsduk att ha på sig.
Längtar också efter att få fota snön. Tänk att ta porträttbilder när det snöar <3
Nej nu får vintern ta o rappa på lite!

Söndagkväll

Jösses vilken dag! Har pluggat matte hela dagen och just nu sitter jag med spanskaglosor i handen.
Imorgon är det skola som kommer bestå av spanskaförhör och matte igen. Tar det aldrig slut? haha.
Får stå ut helt enkelt.
Anyway, ska försöka fixa lite mer så det blir lite mörkare på bloggen i designen. Nu är headern mörk men inläggen är vit (?)
XOXO

Nyköpt

Var och shoppade idag med Sara och fick hem en väska och en grå tröja från New Yorker. Älskar´t!
400:-



Hemklickat

Har finally klickat hem kläder från KanDee shop. Omg så taggad över att få hem dom!
Dyra men ändå så sjukt värt.
< ---- syrrans

Tisdag

Hallå
Längesen jag körde en riktig uppdatering av vad som händer i mitt liv. Idag är det en sån där dag då jag börjar halv 10 och slutar 12. Megabra.
Ska dra och shoppa runt halv 1. Ska hitta skor och en väska som lätt rymmer en dator och en massa skolböcker. Wish me luck!
Fick även reslutatet från tävlingen i skytte. Kom 4 i min klass. Hade hoppats på bättre men vad gör man? Bättre lycka nästa gång.
Funderar också på att starta ett twitterkonto. Problemet nu är att jag inte har en aning om vad jag ska heta. haha dea är redan upptaget (suprise?) så jag får komma på något annat. Förslag?
XOXO Dea

Måndag

Har hittat en asball väska från Accent. Vet dock inte om den kanske är för stor men jag får helt enkelt åka in till stan någon dag.
399:- Perfekt som skolväska (?)
BTW: Angående bloggdesignen. Jag håller på med en men jag måste bara lära mig hur jag ska placera den. Vi får se hur det blir. Min dator är en liten en så designen kommer inte se ut som den gör på min. Ytterst irriterande asså. Men vi får hoppas på det bästa.

LUCY HALE

Min första photoshop design. Fixade och trixade lite och ko fram till ett tråkigt resultat. Men så blir det när det är första gången. E fasen glad över att jag kunde klistra in en bild.
Anyway hoppas den gillas iaf. Klicka för full storlek

RSS 2.0