Fotografering

Igår var det en pissdag så då drog jag ut och fotade mina fina fina djur. Manne och Reza lyckas alltid på något sätt charma ihjäl en så man blir på gott humör.
Blev två bra foton av typ 15. Hade någon ide om att fota manne från början men han ville verkligen inte samarbeta. Reza däremot, henne säger man bara "ligg" eller "sitt" och sen håller man upp bollen ovanför kameran så har man hennes fokus.
Haha jag tror att reza har världens längsta tunga....efter Gene Simmons dåra.

Beställt

Nu har jag klickat hem den här tishan. Ni vet när man har dåliga dagar? haha
289:- från Kandee

Utmaningen - Vår egen stil

Nu kommer äntligen en ny utmaning som jag o Zara kör. Det blev outfits efter ens egen stil. Blev lite varierat för mig. Dom första bilderna är nog mer hur jag önskar att min stil var. Tycker otroligt mycket om dom fyra första.
Enjoy!
Man måste bara älska den här tjejens stil. Däremot har aldrig orange hår fallit mig i smaken.
Är speciellt förtjust i första och andra. Tröjan på andra bilden är to die for. Tror det är skott eller nånting längst ner på tröjan.
Midjekjol funkar ALLTID som ni ser på bild tre. Men att hitta midjekjolar som har sånt fräckt mönster är inte lätt att hitta. Nån som vet?
Ett par tuffa tights med snygga skor och skinnjacka är någonting som aldrig kan gå fel! (bild 4)
Oj, såg nu att det bara är jeansshorts på dom här bilderna. Aja, skitsamma, jag har alltid älskat jeansshorts.
Tänk att det var Miley som hade den jackan jag sökt efter ett tag nu! Någon som har någon aning om vart man kan köpa en sån på bild 1?
Är speciellt kär i bild 3 btw, jeansshorts, rockig tisha och en jeansjacka - snyggt!
(ignorera att dom sista bilderna är olika storlekar. Haha fråga inte varför, datorn ville inte samarbeta)
Kristen är nog den som har min stil mest. Jeans, tisha och skinnjacka och ett par snygga brillor. Ashleys stil är också lik speciellt den sista. Haha jag var bara tvungen att lägga in den andra bilden. Mjukiskläder är såå skönt ibland!
XOXO

Ett onödigt inlägg

Hej hej
Har inte uppdaterat på ett tag...igen.
Idag har det inte hänt så mycket. Tog en springrunda det första jag gjorde. Hur skönt som helst. Ett hett tips att ta springrunda på morgonen. Är faktiskt ganska stolt över att jag lyckas träna numera. Inte så lat längre.
Imorgon så ska jag fota och då ska jag fota min underbart fina katt Selma. Ni kommer inte kunna gissa hur gammal hon är när ni ser henne. Ser ut som en kattunge. Hon är en av gamlingarna men av någon anledning klassar vi henne som en minsting. Förutom Manfred och Walther som är så barnsliga så det lyser igenom ganska bra.
Så ah, ska plugga o träna imorrn också. Blir att vara hemma alltså.
Utmaning på G btw. Har glömt det men ska börja asap.
Hoppas ni har det gött!
XOXO

Konstiga dagar

Nej nu har jag varit hemma för mycket känner jag. Har iof haft en del o göra i skolan, ta igen det man missat, men nu får jag göra något annat också. Idag pluggade jag i hela 6 timmar (!) utan stopp och igår fyra timmar. Dax att börja träna och framförallt fota. Fattar inte hur alla hobbyfotografer hinner fota. Det tar en hel dag om man bestämmer sig för det iaf om man ska ha en planerad photoshoot. Skulle verkligen vilja ha någon frivillig modell men har verkligen inga ideer.
Hur som, idag har jag som sagt pluggat och nu runt halv 10 så körde jag faktiskt ett träningspass. Överskottsenergi? Ja.
Hoppas ni har det bra! Det kommer dyka upp en ny utmaning snart också.
XOXO

Demi Lovato - Give Your Heart A Break

Faktiskt så gillar jag kanske 4 låtar av Demi även fast jag inte riktigt lyssnar på henne för jämnan. Men nu har jag hittat en ny låt som jag faktiskt blev fäst vid.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka från underbara Mallorca. Hade det jättemysigt och jättetrevligt i hela 10 dagar med 2 resdagar dåra. Ditresan gick bra även fast jag är tveksam till att flyga. Många tankar på hur ett plan kan störta och sånt. hehehe.
Ett stort tips på en jätte jättegod maträtt i Mallorca är helt klart tapas och paella med skaldjur. Åt så jag rullade hem.
Bilder kommer komma så fort jag laddat in dom i datorn och redigerat o allt det där. Tog 627 bilder tror jag. Helt otroligt. Vad tusan tog jag bilder på? Joo palmer. Blev helt fascinerad av att det växer äkta PALMER! Haha så aa...många foton består av palmer. Visste ni att det också växer citroner, apelisner, mandariner, bittermandel och mandel på träd där? Juste, oliver också. Ni skulle ha smakat oliverna. Tror vi fem personer som reste åt typ 4 stora burkar med oliver. Billiga var dom också!
OFC solade vi också även fast hela resan mest bestod av att titta på sevärdigheter. Dom där grottorna asså...wow. Men jag har iaf fått lite färg men näsan tog den värsta smällen redan första dagen. Snacka om rudolf! Haha fick sola med en tröja över fejan andra dagen. Lyckades också bränna mig på armarna lite. Hehehe.
Sen flygresan hem....ojojoj.
Vi kom till flygplatsen runt typ...2? Planet gick 7 men vi hade en del o göra så det var lugnt. Bagaget kunde man dock inte checka in fören halv 5 så vi satt i typ 2 och en halv timme innan vi kunde gå till taxfree o sånt. Halv 5 tog vi en burgare på Burger King och sen gick vi till våran gate. Där meddelar dom att planet är försenat 2 timmar. I bästa fall...
Ah så vi väntade där 2 timmar och kom iväg klockan 10. 3 timmar asså! Snacka om sur. Kom fram kl 1 på natten och bilresan tog 2 timmar. Trött tjej sen..
Det här är en hundradel av vad jag gjorde på resan men nu vet ni lite iaf.
Som vanligt så är det bildbrist och en massa text. Bilder kommer..
XOXO

RSS 2.0