In school

Okej jag har inte bloggat på ett tag nu och så kommer det fortsätta att göra också. Kommer bla dra och sen har jag ganska mycket o göra. Hoppas att ni som är kvar mår bra!
Hittade faktiskt en ganska rolig bild som någon hade lagt upp på fb. Skitläbbig. Kan ni få bilden att stanna? Lovar, den är inte animerad.

Part of me

Så bra låt och video! Just nu är replay knappen kraftfull.

Update

Hallå
Ett bra tag sedan jag uppdaterade lite. Speciellt där jag skriver om vad jag håller på med. Har faktiskt varit sjukt upptagen mest skolan dåra. Men nu äre så att jag faktiskt har en ganska stor grej o göra imorrn. Ska sjunga upp inför några pers så har mest koncentrerat mig på det faktiskt. Har en till uppsjungning på onsdag.
Just nu har jag städat klart mitt rum, rensat ur garderoben på kläder, städat garderoben och renbäddat sängen. Skönt!
Så nu blir det spanskaglosor (bara jag som är sjukt trött på spanska?) som ska kunnas tills imorrn. Tio fraser att kunna. Tror jag svimmar asså.
Ska också snart till Mallis så då kmr det absolut inte bli någon update.
Hoppas ni hare bra!

Humor

Okej det här är den tredje videon jag lägger ut på raken. Men det här är bara SÅ klockrent!
Har varit och shoppat med Sara idag så jag kom hem med en skitfin blus från Hollister som var på rea. 149 ist för 380. Kap!

Call me maybe

Haha så jäkla skön video. Slutet gör min dag asså
XOXO

En bra remix

Är så emot det här med remixer. Tycker att det bara låter skumt och jag tycker inte heller att man ska göra om låtar från höger och vänster. Men jag råkade faktiskt ladda hem en remix på mobilen som jag tycker var helt okej! Det är nog "orginalremixen" eller hur man nu ska kalla det..
Haha jag gillar den kanske bara för att den låter nästan som orginallåten.
XOXO

På span

Tänkte dra in till stan imorrn och shoppa lite. Har redan spanat in en del snygga drag att köpa imorrn.
 
/Shorts - Gina/T-shirt - Gina/ Solglasögon - RayBan/Linne - Hollister/Blus-Hollister/
XOXO


Shopping

Var och shoppade med Sara igår och kom hem med två assnygga t-shirtar från Hollister. Ett hett tips, dom är sjukt sköna och skitsnygga.

180:-
Tänkte dra dit igen på lördag igen och köpa en blus jag provade igår men inte köpte. Vet inte varför jag bara lyckas göra det krångligt.
XOXO


RSS 2.0