Full vecka!

Kommer nog inte att uppdatera så mkt den här veckan. Har en del grejs o göra som verkligen MÅSTE göras och som jag verkligen drar mig för.
Ska pluggar om kameror, har fyra spanskauppgifter, HK prov och ett svenskaprov som väntar. Ska även på tävling o skytte vilket är sjukt kul men innan det är det en del skitgöra.
Nu vill jag verkligen ha lov. Helt sjukt vad jag längtar, har aldrig längtat så mkt förut efter ett LOV.
Nu ska jag plugga det sista av spanskaglosorna och sen slagga. Ny vecka, nya tag.
Grattis till Loreen btw som vann hela eurovision! Blev riktigt glad men man förstod det med tanke på vilken underbar låt det var.
XOXO

Fredag

Idag är första dagen jag går i shorts, det ska bli 26 grader, snart är det sommarlov och Subway har öppnat! Kan det bli bättre? Sitter just nu och pluggar om kameror. En fysikuppgift. Ljusets brytning o sånt där. Kul (:
Reza verkar inte heller ha så tråkigt. Kastar boll och badar i dammen med alla dammfiskar som hon tycker är ganska konstiga grejer.
Ska nog ta mig ut på en fotorunda också, vet bara inte vad jag ska fota. Är så grymt sugen på att fota porträtt men har ingen modell.
Bjuder på en bild.
Ett ganska konstigt inlägg men det är ni nog vana vid...
Nej, nu ska jag fortsätta plugga!
XOXO

Minnen

Idag var det hela 24 grader ute. Höll på att svimma av chock, speciellt då jag hade på mig jeans och tjocktröja O:
Kollade på foton från mallis. Det var fasen lika varmt där som det är här nu. Om ens det...
Sara till vänster jag jag till höger. Saknar också mitt rödbruna hår som ni ser på andra bilden. Just nu är det bara urfärgat o tråkigt. Har btw en hårfärg som är knallröd nästan som står och väntar på mig. Frågan är bara när jag vågar färga...

Boost

Källa

Beställt

Klickade hem tre grejer från Nelly idag. Sjukt snyggt, längtar tills dom kommer!
Beställde också ett par byxor på rea men det var sista paret så hittar ingen bild.
Solbrillor 399:-
Spikeskor 499:-

Ska dra till G-star också för att prova ut ett par jeans som jag antagligen ska köpa. Har iaf spanat på två par. Vilket par e snyggast?
Lynn Skinny 1195:-

Lynn Skinny 995:-

Synd att dom är så fruktansvärt dyr annars så hade man klickat hem båda.

Training

Hallå!
Tänkte köra en liten update innan jag drar till boxning. Ska komma igång med träningen igen efter att ha pausat i en vecka pga pollen. Blir förhemskt sänkt av det.
Idag har jag pluggat, pluggat,pluggat och pluggat mera så det ska bli skönt att ta ett break. Just nu handlar allting om juridik vilket är sjukt kul men när man är skoltrött är det mest besvärligt.
Btw, någon som provat yoga? Är det kul och hur mycket nytta gör det? Har aldrig gjort det men är ganska nyfiken...

Betydelsefulla låtar för mig

Slängde ihop sex stycken väldigt betydelsefulla låtar för mig. Det är ingen ordning på låtarna.
1. Follow Me - Uncle Kracker
Haha den här låten har jag hört på radion i flera flera år, sjungit med, skruvat upp volymen och tystat ett helt rum så fort jag hört den utan att veta vad den ens heter. Sen för ungefär två år sedan hörde jag vem som sjöng och nosade reda på den. Älskar den!
2. Iris - The Goo Goo Dolls
Iris är den låt som verkligen fått mig att nästan gråta. Shit asså vilken text och band! Musikaliskt geni.
3. Thunderstruck - ACDC
Thunderstruck är den första låten jag hörde av ACDC. Hittade bara en liveversion men det är fortfarande jäkligt bra.
4. I wish i was a punkrocker - Sandi Thom
Haha jaa....det här är den låten jag sjungit i flera år så fort jag ska göra ett intagningsprov eller sjunga för musiklärare så den här är ganska speciell. Men nu är det nog dax att byta men det här är nog den låten som är det säkra kortet.
5. Let me sign - Robert Pattinson

Har alltid gillat den här låten från twilight sen jag hört den OCH det är Robert Pattinson som sjunger den. Synd att den är så kort bara..
6. Slide - Goo Goo Dolls
Kommer aldrig tröttna på den här. En av Goo Goo Dolls bästa låtar. Så fruktansvärt bra!

Hur är det ens möjligt...?

Om ni undrar så vann syrran..

Dagens inspiration

/ Väska - oasap / Skor - Asos / Skjorta - H&M / Jeans - Nelly / Linne - Nelly /


Efter ett bra tag...


Haha var bara tvungen att fota den här stackarn. Rezas leksak som nu är ett minne blott eftersom den var SÅ ÄCKLIG. Men efter ett bra tag i leran, dreggel och smuts så var det dags att säga hejdå till den.

Ett försök till fotografering


Drog ut igår och fotade vitsippor. Hade tänkt göra en genomtänkt fotografering tsm med syrran men eftersom det var så kallt så kunde man inte fota utan jacka vilket gjorde att det inte blev som jag ville. Istället blev det vårtecken. Satte mig mitt i ett hav av vitsippor och fotade. Att något så enkelt kan vara så fint. Så fort man ser vitsippor på vägkanten pekar man o skriker "Vår!"
Haha helknäppt.
Ett annat vårtecken som inte e så trevligt o fota dåra är pollen. Blir helt loj av det. Kliande ögon, kliande hals, trött och huvudvärk. No fun.
Sen kom Manne, den lilla goskiten. Haha det brukar vara så att man inte kan styra över katter men han e som en hund. Kommer när man ropar.


Hade tänkt lägga ut en bild på mig oxå men eftersom jag inte är ett dugg fotogenisk så gick det inge vidare. Kommer en annan dag.
XOXO


Stan

Nu kommer äntligen lite vardagsupdate. Drog till stan med Sara idag där vi var typ fyra timmar. Jättemysigt men jag hade sjukt ont i huvudet så jag har skuldkänslor upp till öronen över att jag inte var så härligt sällskap. Men det e sånt som händer, får gottgöra henne nån dag.
Mia o Elin kom över så vi fick middagsgäster, trevligt trevligt.
Vad gör ni på lördagar? Har alltid så svårt att roa mig på helgen.



Min älskade Manne


Tog en liten fotostund idag. Blev mest vitsippor tills Manne kom. Goskit!
Har redigerat den här bilden ganska rejält och vet inte ens om jag gillar det. Brukar vara sparsam med redigering då jag bara brukar lägga till skärpa, ljus o sånt. Nu la jag till svartvitt och sepia. Även lite mer fokus på hans ansikte.
Fotade också en lite "egoboost" bild. Den kommer upp senare idag. Blev riktigt nöjd!
XOXO


Inspiration


RSS 2.0