EarCuff

Har äntligen hittat dom snygga earcuffs jag letat efter som en galning. Beställde hem tre stycken för några dagar sedan och fick dom idag. Riktigt snygga men jag kan tyvärr inte ha ormen eftersom den var för stor -.-

Idag är det valborg, ser riktigt mycket fram emot maj månad då det händer så mycket. Tre fördelsedagar där jag, min kusin och zara fyller år.
Drar snart och äter middag och ser på majbrasa. Vi får se om jag lyckas knäppa några bilder. Ska försöka hitta rätt inställningar.



Helt extremt

Hittade den här videon när en tjej och en kille gör en cover på "Look at me now". Hon är ju fasen extrem runt 1:16. Sjukt duktig!


Nytt

Hallå
Köpte en ring här om dan på Lindex för 49:-


Godnatt

Nu säger jag godnatt. Har tränat, tagit en dusch, druckit en kopp te och sett på greys anatomy. Imorgon är det skola så nu måste jag nog sova för att palla att gå upp halv 7 imorgon -.- Lite annat än att vakna runt 11-12 varje dag.

På span

Är på span efter en riktigt snygg baddräkt och har hittat den här från H&M. Lite annourlunda.


Onsdag

Sista dagen på lovet är bara till för att njutas. Ska dra ut med mamma när hon klipper sej och kanske fika eller nåt. Ska försöka köpa en baddräkt också. Ska bli riktigt kul i helgen då vi åker och firar majbrasa ute i skärgården. Beställde en bikini men är rädd att den inte hinner komm till helgen. Det finns badtunna så då vill jag gärna ha något att bada i.

New design is up!



Nu har jag fått designen från zara och herreminjösses vad snygg den är! Tack snälla zara.
Länk till hennes blogg

Dagen

Tänkte lägga in lite bilder från dagen. Har varit på en liten tur där jag och familjen åt på en resturang och tittade på lite grejer. Kom fram till till en liten tomt med strand och brygga. Efter det åt vi på en resturang. Det var ganska gott, förutom att det inte smakade så mycket jag hade hoppats.

Kamera: Nikon D3100 Foto och redigering: Jag

 

Snart kommer också den nya designen! Kommer ske lite förändringar i bloggen också, så håll ögonen öppna.



Live



Omg han kan verkligen sjunga live. Vad skönt att det är någon människa som kan sjunga live utan att sjunga falskt.

25 grader

Ligger just nu i solen där det säkert är 25 grader. Hur skönt som helst speciellt när man är totalt kritvit sen vintern. usch får nästan ta o köpa brun utan sol bara för att påskynda färgen.
Idag är det röd dag och sen är det 2 studiedagar så jag börjar inte fören på torsdag. Lycka.


Bild från igår då syrran o elin studsade.

HEJ DU KNASIGA MÄNNISKA


VÅRKÄNSLOR

 

Idag var det sommar ute. Hittade Rutger och Manfred som njöt av solskenet tillsammans. Tycker jag fick lite bra bilder men katter blir alltid bra på bilder.

Anyway, har tränat idag och färgat håret som jag skrev i inlägget före. Så skönt att någon gång ta hand om sej själv. Nu ska jag nog sitta och rollspela lite. Väntar på att zara ska logga in. Är så glad över att vi börjat rollspela igen tillsammans.

Blir nog inte så mycket mer bloggning ikväll, kanske en låt lite senare.

Godnatt & Glad Påsk!


Hårfärgning

Färgade håret idag. Blev samma hårfärg så det blev inget nytt men färgen hade nästan gått ur så det var gult (!)



Blev jättenöjd, det positiva är att det blir exakt likadant i verligheten som det visas på bilden.

NOBODY´S HOME


MODEKUNGEN


Hittade en riktigt snygg tröja från Modekungen. Kan bara föreställa mej den här med tights och ett svart linne under så det blir lite färgskiftnader.
699:- från modekungen.

DESIGN

Håller på att fixa designen lite. Eller det är fina zara som fixar den åt mej. Vet dock inte när den kommer, hon får ta den tid hon vill. Temat blir nog den underbara serien Hellcats som syns på tv just nu.
Spännande!

TRÄNING



Sticker snart till träningen och pumpar lite. Möter upp Sara också.
Bloggar mer imorgon eller så får ni ett inlägg på vad jag köpt under veckan senare.

DAGS ATT FYLLA PÅ GARDEROBEN?

Nu är det äntligen dags att beställa hem sommarkläder och själv har jag totaltorka med det i min garderob. Blev lite chockad över värmen som kom i helgen så nu är jag ganska på G med kläder.


Linnen slår aldrig fel. Långa linnen kan man ha till allt t.ex tights eller ett par jeans där det kan vara fräckt att stoppa ner linnet där fram.
Accesoarer som t.ex ett långt halsband eller ett brett armband är inte dumt till när det kan se för tråkigt ut med bara ett linne.




Varför inte klä sej i en fin sommarklänning? Stå ut lite med fina mönster eller ett snyggt skärp i midjan. Om du vill piffa upp det mer kan du matcha med ett par ballerinaskor från indiska eller h&m. Såg att H&M hade utökat urvalet med skor och det fanns också lite jumpsuits där.



Eller varför inte satsa i vitt från H&M´s nya kollektion? Köpte den första toppen igår och är jättenöjd förutom att man ser ut som ett hus i det. Men det får man ta, linnet är verkligen jättefint.
Långkjol och shorts är både svalt och om man inte gillar att visa benen kan man absolut köpa en kjol. Matcha med ett fint linne eller en jumper.


SOMMAR

Börjar tänka lite på vad jag ska hitta på i sommar. Tänkte på läger och sånt men har ingen aning om vem jag kan åka med. Sen kom jag att tänka på festivalen Peace & Love i Borlänge. Vet bara inte vem jag skulle kunna åka med. Åldersgränsen är 15 år så man behöver inte föräldrars sällskap.

Aja får tänka vidare på det. Någon som har varit på festivalen förut?

STRÅLANDE SOL OCH + GRADER

Hallå!
Vaknade upp till en jättefin dag med sol och värme. Det kan bli upp till +20 grader. Sprang ut i shorts och linne tsm med syrran.
Ska snart åka till vetten med Sassi, det är något med hennes mage tror vi. Tror inte att det är något allvarligt.
Nu ska jag ta mej ut istället för att sitta inne vid datorn.

SÖNDAG

Oj oj nu har man suttit och bölat igen över en film. Hachiko. Fy fasen va sorglig och jag som e så blödig börjar såklart att storgråta.
Men det var en bra film.


Planerna idag är att åka och shoppa. Ska försöka hitta en jumpsuit eller en sån här suit som är i shorts.

TIPS - REMEMBER ME

Om du inte sett filmen borde du inte läsa resten...


Tittade nyss på Remember me och jag har alltid tyckt att det varit så konstigt att han tog självmord. Helt sjukt verkligen eftersom allting verkade fixa sej till slut men sen såg jag att han inte alls tog självmord. Datumet var den 11 september 2001 då WTC inträffade och han befann sej i ett av tornen. Har jag aldrig fattat fören nu. Haha omg. Blev chockad över det. Det var fasen värre än att han hade tagit självmord.
Väntar nu spänt på tills jag orkar dra till en biosalong för att titta på RPattz senaste film "Water for elephants".

DRAGKEDJA


Min nya plånbok som jag köpte på glitter för 149:-

FREDAG + KLIPPNING

Hallå
Nu är det fredag, hur skönt är inte det? På toppen av det så är det påsklåv också som sträcker sej nästan till två veckor för mej. Tack o lov för studiedagar!
Ska snart klippa mej också, eller 4/4 är det dags men jag har absolut ingen aning om hur jag vill ha det. Känner för att köra på den taggiga stilen (som jag redan har men det är inte så tydligt).
Sen en till sak, jag är sjukt sugen på att klippa av håret nån decimeter. Tror aldrig att jag skulle klara av det men jag har sett många tjejer med mellanlångt hår och en superfräck frilla. Just nu är mitt hår till naveln ungefär.

Vill också färga (suprise?) och har tänkt på rött, ashlee simpsons rött eller lindsay lohan. Eller så kanske jag kör svart...eller så är jag kvar på mörkbrunt.



TISDAG

Blev inte mycket bloggning igår och det blir nog inte så mycket bloggning idag heller. Sitter just nu på spanskalektion men är för trött för att ens kunna hänga med.
Tänkte dra o träna lite med Sara senare. Känns jätteskönt, har inte tränat ordentligt på ett tag. Har bara kört situps och sånt tråkigt.

Tänkte också länka er till zaras fina blogg → ohmyzarah.blogg.se


R.I.P

Blir inte mycket bloggning idag. En kille tog självmord i lördags och hela skolan är skakad. Hela tuna är skakad. Vilken skitdag.


LÖRDAG

Hallå!
Har inte alls haft någon tid till att blogga idag. Drog iväg och shoppade med Sara. Kom hem med en ny plånbok och ett nagellack från H&M. Riktigt nöjd. Såg också att Gina Tricot sålde one pieces för en femhundring. Måste verkligen köpa en så fort jag orkar dra o shoppa igen.
Ha en bra lördagkväll!

♥Fredag

Då var det fredag igen. Känner mej helt slut, är trött och seg. Sen fick jag en svenskauppgift i skolan som ska vara klar att redovisa näsa vecka. Kul.
Tänkte tipsa om en låt jag hittade igår. Orginalet är av Kent, men eftersom jag inte riktigt gillar dom blev det en annan version som jag tycker är 100 ggr bättre (;

 

Snart är det matteprov, önska mej lycka till!


VÅRTECKEN

Hallå!
Var ut och fotade lite igår och hittade vårtecken överallt. Ännu känns det inte riktigt som vår eftersom det är så otroligt hemskt jobbigt väder hela tiden. Men jag hittade en del blommor som var jättefina och som jag snabbt försökte få ett bra kort på. Tycks?


OREDIGERAD


REDIGERAD

BLACK AND WHITE


Kamera: Nikon D3100 Fotat av: Dea

NEXT BIG THING?

Funderar på att ta ännu ett hål i örat. Denna gång piercing...Industrial piercing är namnet.


Men vi får se! Det är nog ett senare projekt.

BILDLÖST INLÄGG

Zup!
Idag är det en helt okej dag, började med att ha engelska där jag säkert får alla rätt på ett glosförhör, sen hade jag matte som gick fortare än vanligt. Blev ingen fotografering igår, solen försvann innan jag var klar med plugget så jag får kanske dra ut idag. Dock är det inge fint väder idag... Kom på att Sara är en duktig tjej bakom kameran, kanske kan fota henne? Skulle nog vara ganska kul (;

SOMMARFINT

Har jättestor shoppinglust just nu så jag började kolla runt lite på BikBok och H&M efter fina kläder. Hittade inte så mycket men det var lite jag fastnade för. Dom första shortsen måste jag ha! Tur att jag drar o shoppar med Sara på lördag.



TISDAG

Nu blir det läxa sen ska det fotas som bara den! Tror jag kör lite naturbilder (;

Källa


RÅTT

Satt och redigerade två bilder jag tagit på manfred. Den här gången blev det råare ton. Supersnyggt enligt mej, jag älskar färgerna som blir lite gråare/blåare i tonen. Så fint!





INSPIRATION




Källa


Tycker det är så himla fräckt med rött hårsvall. Jag vet, håret är redigerat som bara den men erkänn att det ser ganska coolt ut? Funderar själv på att färga rött, lite åt Ashlee Simpson eller Lindsay Lohans håll. Ska klippa mej snart men planerar absolut inte att färga håret så extremt nu. Tror jag kör taggit eller nåt...Vi får se.

Åter till det röda. Vad tycker ni? För mycket eller supersnyggt?

Svar!



Tack tack (: Jo jag vet, försöker fixa till det, vet bara inte om det kommer gå. Men nu vet alla att jag försöker fixa det så fort som möjligt.

LOVE


Bildkälla

Tycker bara att den bilden betyder så mycket. Så enkel men så mycket. Saknar verkligen kusinerna enormt, hoppas jag får träffa dom på påsklovet.
Med denna bild säger jag godnatt. Ska läsa lite av en av mina absoluta favoritserier, KALLE ANKA!

HALLÅ

Nystartad blogg där du kan vänta dej en massa åsiker, musik, texter jag skriver, fotografier och en massa andra knasigheter!
Kommer nog gå lite trögt i början men vänta bara (;



RSS 2.0