One direction

Världens sötaste pojkgrupp eller vad? Upptäckt One direction som består av 5 st killar som var med i X-Factor. Dom har nyss släppt en skiva och gjort några musikvideor o sånt.
Jag är nog kär i Harrys röst (andra killen som sjunger i blårutig skjorta). Det bästa är att han har ett solo 2:24 - 2:41! Skitbra musikvideo också. Haha den här låten ska man lyssna på morgonen så är dagen gjord.
Känner att min blogg håller på att bli en musikblogg...Men jag har inte så mkt mer att skriva om. Pluggar mest vilket inte alls är kul för er att läsa.
XOXO

Godmorgon!

Kanske lite sent att säga godmorgon men men. Sitter just nu i skolan och har rast, vilket var behövligt. Idag blir det mycket spanskaplugg och lite ekonomi. Shit, jag ska absolut inte plugga ekonomi i framtiden. Tråååkigt.
Är stressad, vilket inte är så konstigt i mitt liv längre. Behöver verkligen lov nu känns det som. Har btw börjat med biologi i ett projekt nu. WOHO! Mitt ämne. NO är verkligen något jag gillar.
Bloggar lite senare, ska försöka bli mer aktiv. Minst 1-2 inlägg per dag. Jösses, hoppas det håller.
Låt från TVD igen. Massa bra låtar där hela tiden.
Down - Jason Walker
KLICK

Echo

Ännu en låt att gråta till. Lyssna på texten.
Låten börjar runt 0:12

Söndag-första advent

Hallå!
Kändes lite som ett måste att blogga idag med tanke på att det är första advent (!) Helt otroligt vad tiden går fort. Nu är det nog dax att köpa lite presenter till familjen och the friends. Vet faktiskt inte själv vad jag riktigt önskar mig i julklapp. Brukar bli glad för det mesta.
Anyway, idag har det varit en riktig latdag. Hade tänkt plugga men det blev inte av. Får köra gärnet imorgon helt enkelt.
Nej nu måste jag verkligen äta någonting innan jag dör av hunger. Har kollat på dom två senaste GG avsnitten så jag har totalt glömt bort tiden. Bara jag som tycker GG har blivit lite...sämre?
+


TVD

Har hittat en ny serie. Den här slår till och med Gossip Girl. Kanske för att jag är så galen i vampyrer antar jag. Som ni kanske redan listat ut så är det The Vampire Diaries. Shit asså! Blev fångad redan första avsnittet och har lyckats komma till säsong 3 på typ...2 veckor eller nåt. Sjukt ju. På tal om sjukt, jag har varit sjuk en hel vecka så egentligen är det inte så konstigt att jag hunnit kolla på en del avsnitt.
Btw finns det typ...team Damon?

Beslutsångest

Kollar igenom en massa klänningar till jul och nyår. Shit vad det finns mycket snyggt. Vill ju klicka hem allting! Men jag har två klänningar som jag velar mellan. Dom kostar ungefär lika mycket så det är inte priset som avgör direkt.
Skulle ha några pumps till då. Svarta om jag har den första klänningen och guldiga eller nåt sånt till den andra.
Det lutar mot den svarta eftersom jag e lite tveksam till ryggen på den andra klänningen..

Snow white and the huntsman - 2012

Som ett stort fan av Kristen Stewart som jag är så har jag såklart inte missat hennes nya film som kommer 2012! Snow white and the huntsman är namnet och Kristen spelar Snövit. Därav en av anledningarna till att hon har svart hår. Tycker själv hon passar riktigt bra i det.
Ska absolut se den!

HP - dödsrelikerna del 2

Fick hem Harry Potters senaste film. Bäst av dom alla! Så jäkla underbart att få förklaring på allting. Slänger in en bild på min nuvarande hårfärg också så ni får se hur tråkig jag ser ut för tillfället i håret. Funderar på att slänga in en röd ton. Skulle det bli snyggt? Har så svårt att bestämma mig.

Plugg

Sitter och pluggar matte, då det är prov på tisdag med Avril Lavigne på högsta volym. Känns ganska bra faktiskt! Lyckades också göra mig en frukttallrik och en kopp té. Blev lite mysigt faktiskt.

You can't fight the tears that ain't coming,Or the moment of truth in your lies

Älskar rubriken. Hittat en ny låt som säkert är jättegammal men jag är verkligen helt förälskad i den. Lyssna på texten så förstår ni..

Porträtt

Fotade en massa porträtt idag på min fina vän Sara. Första bilderna jag tagit i motljus faktiskt (en av bilderna). Men snacka om att det var svårt när solen dök upp ena sekunden och försvann den andra. Fick ändra om en massa för jag ville prova flera sätt.
Men jag blev väldigt nöjd med bilderna. Här kommer 3 av dom. Vill gärna höra lite kritik.
Det svåraste är alltid ljuset. När jag fotar manuellt (vilket jag föredrar för man får bestämma allt själv och då lär man sig mer) så kan det alltid börja på kolsvart. Då tar det en tid innan objektet ens syns. Har man otur så blir bilden sen grumlig. Någon som vet hur man ska göra?
Hoppas ni gillar bilderna!

U can't be old and wise if u were never young & crazy.

Hallå
Uppdaterar inge vidare. Den enda ursäkten jag har är att det är mycket i skolan just nu. Har mycket matte o sånt som jag verkligen behöver fokusera på så sorry, skolan är viktigast.
Men jag bjuder på en av mina absoluta favoritlåtar iaf. Vid 3:20 blir man fasen helt jäkla lycklig!


Breaking Dawn

Ni har väll inte missat soundtracket till The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1? Finns att lyssna på spotify. Har alltid älskat låtarna i twilight och det här är inget undantag.
Värt att lyssna på!

Red head

Jag gjorde ett sånt här inlägg förut (länk) om att vara rädhårig. Nu tänker jag mer på det rödbruna håret. Det är ändå dags att färga så varför inte?
Men jag vet inte om jag vågar xD Haha det e så svårt att återgå till det bruna om man redan har en röd klick färg från början. Har haft det förut och det stannar kvar en bra stund.

På span

Kikar runt lite på bandtröjor. Shit va snygga ACDC och Rolling Stones tröjor jag hittat!
Måste nästan klicka hem dom här två och linnet:
Åh jag skulle fasen bo i dom här tröjorna!
Rätt så dyrt men ändå lätt värt pengarna. Skulle vara så enormt glad om jag kan klicka hem dom!
Just nu sitter jag med en kopp te och plugg framför mig. Har en ny uppgift som är extremt svår men skitrolig. Lite kul att göra den eftersom man verkligen kommer ha nytta av den i framtiden.

Det där med att sjunga live

Sitter här i bilen och lyssnar på musik samtidigt som jag rollspelar för fullt. Syrran gör samma sak och hon har nyss upptäckt en ny svensk låt. Är alltid så skeptisk när det är svenska låtar eftersom jag tycker att allting är samma. Lyssnade en stund på veronica maggio och tycker hon skriver sjukt fina och bra låtar men sen hörde jag henne live på youtube (visst youtube kanske inte gör rösten rättvisa alltid men nog hör man nog hur det låter ändå) och då sjönk hon lite. Hon kunde inte sjunga live vilket gör mig enormt besviken. Lyssna på Jessie J, P!nk och Avril Lavigne (klicka på deras namn) så ska ni få se på dom som kan sjunga live. Såklart man njuter av musiken lite extra när man kan lyssna på dom live. Annars är det ju sjukt hemskt att åka på konsert med sin favoritartist och sen sjunger dom falskt?!
Katy Perry sjunger inte heller bra live btw men gör jättebra låtar så länge hon får köra i en studio.
Missförstå mig inte nu, jag tycker Miley Cyrus, Veronica Maggio, Katy Perry och en massa andra artister är jätteduktiga och jag gillar verkligen deras musik. Men det e synd när dom inte kan sjunga live.
Här är iaf låten jag nyss upptäckt:

Reflexskärm

Gjorde en reflexskärm som verkligen räddar en  när man fotar porträtt. Helt otroligt vilken skillnad det blir.
Den här gjorde jag av två lager kartong, tejp som jag lindade runt kartongen så det blev stadigt och sen folie över hela. Mycket billigare än att köpa någon för ett par hundringar.

Tatuering

Igår så tatuerade sigZara och då började jag genast kolla en massa tatueringar. Hon gjorde en jättefin fjäril med gula inslag. Men jag fattar inte hur man kan bestämma sig. Haha finns så mycket man skulle vilja rista in i kroppen.Jag skulle nog framför allt skriva in en personlig text eller nåt. Det ska vara unikt. Och om man inte kommer på någon text elelr nåt så skulle jag nog köra stjärnor som representerar varje familjemedläm eller nåt.
Såg några snygga tatueringar på weheartit så inspiratin finns ju alltid!
Vet inte varför, men fåglar har jag alltid varit lite extra svag för...
Den tredje bilden e favoriten. Shit va snyggt! Ska absolut tatuera något liknande någon gång

Packat och klart

Så! Nu är jag klar med packningen hoppas jag. Det sista får slinka med imorgon innan jag sticker. Kommer ta med mig datorn så jag antar att det kommer komma ett blogginlägg då. OFC så hänger kameran med så det kommer en del bilder efteråt. Nu ska jag sätta mig och rollspela och redigera en del bilder i photoshop som jag tog igår på Manne och Walther i höstlöven.

RSS 2.0