Önskelistan just nu

Snart är det höst och snart börjar skolan igen.
Då har jag såklart några önskegrejer som jag suktar efter varje dag. Hittar saker överallt just nu och jag känner att jag bara måste dela med mig av dom som är topp 4.
 
Först, allra allra högst upp på önskelistan är ett par dr.martens. Kan dock inte bestämma mig för om jag ska köpa ett par lila, mörkröda eller svarta. Har väldigt mycket svart och om man köpte ett par i en annan färg så skulle det alltid piffa upp en outfit.
Finns att köpa på dr.martens hemsida, junkyard, nelly. 
 
Andra plats på listan är ett par Ozzy-brillor. Har velat ha såna i flera år nu och äntligen har jag hittat dom. Även här kan jag inte bestämma mig för vilken färg.
Finns att köpa på rockflame för 79:- (rea). Orginalpriset är 129:-
 
På tredje plats är ett par creepers. Tycker att det är så snyggt med hög platå, men dom är nog väldigt klumpiga att gå i. Converse med hög platå är också nåt jag gärna skulle klicka hem. Har dock inte hittat några jag fastnat för än.
 
 Creepers finns på modekungen och shock
 
Fjärde plats är att tatuera mig. Har tre motiv som jag verkligen BESTÄMT mig för varav en av dom har jag bestämt plats t.om.
En tatuering är alla i min familjs födelsedatum. Den skulle sitta på övre vänster underarm. Andra motivet är en g-klav som skulle visa hur mkt musik betyder för mig och den tredje tatueringen är ett kors. Skulle vara snyggt med ett tjockt som sitter mellan skulderbladen.
Det här skulle ha varit högre upp i listan men det är så pass långt bort att tatuera mig så det fick vara på fjärde plats.
 
 
Sådär, ett överarbetat inlägg som ingen kmr läsa eller kommentera haha.
XOXO  
 

Sidecut

Jag kan inte annat än att älska sidecut.
Funderar starkt på att göra det men tror inte att jag skulle våga. Men ju mer jag tittar på frillan, ju mer sugen blir jag! Avril Lavigne skaffade sidecut och holy crap va snyggt det blev. Den tjejen passar ju i allt
Vad tycker ni??
 
 
 

Vardagsupdate

Hallå!
Tyckte det var dags för lite vardagsupdate. Igår var Sara här o vi såg på SAW 4. Fy va dålig den var! Första filmen var helt klart bäst då allting var så oväntat och brutalt ... bra! Nu känns det bara som att dom slänger ihop en historia för att. Nu var det rörigt, det hoppade från dåtid och nutid och på slutet fattade jag hälften, det är ju då påsen ska knytas ihop. Får hoppas att 5an är bättre.
 
Idag är ingenting planerat. Hade tänkt spela lite gitarr och skriva nåt men känner att jag inte alls är på det humöret just nu. Ska nog försöka teckna lite och sen dra ut på en löprunda. Igår tränade jag och Sara arslet av oss då vi sprang 5 km och sen styrketräning 1.5 timme. O vet ni vad? Jag drog ut på en till löprunda på kvällen med syrran (!) Gissa vem som har träningsvärk i ben och mage idag...
 
Hare gött!
XOXO
 

Sara och Litbra

 
 
 
 
 
I förrgår hade jag och Sara en fotografering mitt ute i skogen.
Myggor som hade bestämt sig för att suga ur allt mitt blod, pepsi max med suktande myror, en massa skratt och en sprallig häst var vad vi handskades med. Hade jätteroligt vilket jag hoppas syns på bilderna. Själv är jag jättenöjd med bilderna, speciellt den andra.
Bilderna är endast redigerade i ett program som följer med datorn (laddaren till PS dator är totalväck så det fick bli lite enklare den här ggn) då jag förbättrade skärpan, skuggor och ljuset. Det var perfekt väder också. Mulet med lite solstrålar som kom in mellan träden.
Kändes faktiskt som en saga ibland.
 

RSS 2.0