Fredag

Hallå där
Sitter just nu och dricker en stor jädra Monster och läser en massa bloggar. Livet leker helt enkelt. Igår var första dagen som verkligen var varm och då passade jag faktiskt på att sola lite. Förvånadsvärt nog så tog solen lite... med tanke på att jag har svart hår nu så ser jag totalt LIKBLEK ut. Får ta o bli lite brunare.
 
Vad har hänt i veckan då da? En massa nationella prov och lite skytte på toppen av det. Nästa vecka är det Bruce Springsteen och sen efter det blir det One Direction konsert med syrran. Är inte så stolt över det sistnämnda men en kul grej iaf. 
 
Ska försöka hitta lite brallor också. Tänkte mig ett par svarta jeans, ett par vanliga och antingen ett par vita eller röda, det får vi se vad jag hittar. Köpte ett par på g-star för inte så länge sen men dom töjer sig så förbaskat mycket så jag inte kan ha på mig dom längre... Otur.
 
BTW, någon som vet vart an kan köpa fina knuckle rings? 
 
- A

Ny design

Hallå där!
Gjorde om designen lite idag. Tänkte finputsa den lite senare, färger och försöka fixa menyn lite. Men nu ser det i alla fall ut som en normal blogg. Ser det bra ut i era webbläsare? På min synkar allt.
 
Juste, har ni hört Avril Lavignes senaste låt? Erkänner att jag lyssnade på den för första gången igår. Lite efter, men bättre sent än aldrig antar jag..
 
 

RSS 2.0