Torsdag

Hallå!
Första dagen på sportlovet och jag mår gött asså. Sitter just nu och ser på en ganska läbbig film vid namn Shelter och ska klura ut vad jag ska göra idag. Mamsen sticker till ett hunddagis och går ut med dom, skulle kanske hänga med och fotografera? Gärna, om det inte hade varit så kallt. Okej missförstå mig inte jag är hur glad som helst över att det töar och att man snart ser gräsmattan men det e ändå kallt på något sätt. Sen e det snorhalt ute så man tar sig knappt fram utan att drutta på ändan.
Nä, det får nog bli dataspel, städa rum och se på film idag känner jag. Snart ska jag däremot sjunga upp inför två jurys. Säger inte vad det handlar om, det berättar jag sen om några månader. Det ska göras innan mallorcaresan så jag har lite o göra innan dess.
Hare så bra nu! Har tyvärr ingen bild att lägga upp så det får bli en inspirationsbild med min killfavorit på lookbook.
XOXO

Update

Halloj!
Har en massa o berätta för er men det får faktiskt vänta tills imorrn. Kan iaf berätta att det e två grymt roliga grejer och en som e halvrolig för er. Men bilder kommer komma iaf så fort dom är fotade (;
Idag har jag sett film, varit med familjen, fotat, ätit pannacotta tills jag mått sjukt illa och spelat wordfeud. En ganska härlig kväll faktiskt.
Nu ska jag rollspela, skriva en mall och sen soova för imorrn ska jag upp tidigt (för en söndag) och dra till skyttetävling. Woho!

Bjuder på en låt skriven av en av mina mest inspirerande låtskrivare. Texten < 3
http://youtu.be/i-kHleNYIDc
XOXO


Ny dator

Woho. Ny dator. En sjukling h'r hemma som nyss f[tt ny dator. Som verkar ha lite problem med tangentbordet just nu.. Men det fixar sig nog. Nu ska jag bara ladda in photoshop och ladda ;ver bilder fr[n f;rra datorn.
XOXO

Utan studio

Här kommer ett litet tips jag lärde mig idag. Fixade ihop en liten ministudio där jag fotade mina smycken som kom från JFR.
Man behöver ingen studio för att fota produktbilder. Det enda man behöver är vitt papper, tejp och reflexskärmoch (reflexskärmen är inte så nödvändig så om du inte har någon så gör det inget. För er som undrar hur man skaffar reflexskärm utan att behöva pröjsa så mycket så klickar ni här) och ett fönster.
Jag tejpade fast pappret vid fönstret, ett i bakgrunden och ett på sidan så det blev vitt överallt. Sen satte jag reflexskärmen så det kom ljus på armbandet och sen körde jag bara på.
Bilden blev lite grå i bakgrunden, vilket det blir tyvärr när man fotar med papper som bakgrund och underlag. Men då får man färga bakgrunden vit i PS eller nåt annat program.
Fotade med M,ISO 200 och ett stort bländartal. Hade stort bländartal eftersom jag hade ganska snabb slutartid.

Porträtt

Nu har jag äntligen tagit mig ut för att fota porträtt och Sara ställde upp som modell. Härligt väder vare också. Så, nu tänkte jag faktiskt dela med mig av två foton jag fick ihop.
XOXO

Alla hjärtans dag

Ville bara kika in och önska er en härlig alla hjärtans dag! Ska själv unna mig en kopp choklad och en massa plugg. Senare blir det också träning så det här blir som vilken dag som helst för mig (; Men nog ska jag allt hitta mig en liten chokladask någonstans...

Spell & the Gypsy - Pure Inspiration

Hittade en webshop som jag blev totalkär i. Spell & the Gypsy
Bara bilderna gör att man stannar. Så sjukt fina. Älskar ljuset, kläderna, miljön, allt!
XOXO

Fönsterljus



Jaha och hur söta är inte dom här små trollen dåra?
Bestämde mig för att fota i fönsterljus idag och tänkte köra lite självporträtt men det funkade inte så bra. Blev en halvbra bild som fick bli profilbild på fb en stund.
Hur som, jag rekomenderar starkt att köra fönsterljus när du fotar inomhusbilder. När du är utomhus så ska man absolut använda reflexskärm.
Ang min reflexskärm. Har jag berättat att foliet som jag tog på kartongen blev till julskinkan utan att jag visste om det? Jo asså, min syrra fick den hemska iden och sen var min reflexskärm ett minne blott. Som tur e så har jag kvar kartongbiten så får försöka göra om det...


Back In Black

Ett av mina favoritlinnen just nu. Finns att köpa på Gina för 149:-

Today

Idag kom jag hem med ett stort leende på läpparna. I en kasse så har jag med mig ett skitsnyggt ACDC linne. Köpte också med mig en röd tröja. 50 spänn. Fynd!
Har också klickat hem lite smycken från JFR. Eller försökt iaf. Laddar just nu får se om det funkar. Allting verkar vara emot mig när det gäller beställningar. Nelly funkar inte heller..

Collage - Black is so hot right now..

Svart blir aldrig tråkigt men om man vill piffa upp outfiten lite så kan man alltid kasta in en färgklick. Den här gången valde jag rosa. Tycker svart och rosa blir ganska tufft tsm! O är det inte självklart att ha drömfångare till den där tishan?

Min spellista - Rock

Har hittat en superbra sida där man kan göra collage. Är nu lite av besatt när det gäller det. Finns ALLT!
Klistrade ihop lite bilder som visar en del av min spellista. Den här gången inom genren rock.
För er som undrar vad jag gjort idag så har jag bakat cupcakes, sett film, städat och varit med hunden. Så egentligen har jag inte gjort så mkt. Just nu så sitter jag och kollar på Harry Potter och väntar på att resten av familjen ska komma hem.
XOXO

Stronger


Collage - Sommar

Är helt kär i den här outfiten som jag plockade ihop. Är mest förälskad i shortsen och den mintgröna t-shirten. Det är hett i sommar.
Vart allting kommer ifrån står under collaget.


Shorts - Pinterest.com
T-Shirt - Placedestendances.com
Skor - Evans.co.uk
Väska - Ninevest.com
Halsband - Luisaviaroma.com
Armband - MelindaMaria.com
Nagellack  - Witchery.com

Nelly - Hjälp?

Har försökt att beställa hem dom där jeansen jag kollade på häromdagen från Nelly men det går ju för tusan inte att beställa. Jag skriver in alla uppgifter och sen klickar jag på beställ. Då ska jag komma vidare där jag ska skriva in mitt kortnummer för att kunna betala. Men icke. Istället så skickas jag vidare till Nellys startsida igen...WHAT? Har suttit med det här två dagar nu och jag börjar fasen bli arg. Någon som vet hur det här funkar????

Lördag

Sådär. Idag väntar en dag som är fylld av läsning och photoshop. Blir säkert TVD också. Så en latdag till 100% blir det. Ska kanske se första avsnittet av Top Model Sverige... Sitter just nu och kollar på Sveriges bästa serie, Jims Värld och dricker en jordgubb och aprikos-smoothie. Ett bra tips till er som känner för att vara lite nyttig. Frysta bär, yoghurt och mjölk. Så, enkelt. Nu ska jag se sista avsnittet av Jims Värld sen så blir det Photoshop där jag ska försöka göra en header. XOXO

Bilen

sitter faktiskt i bilen just nu och skriver det här inlägg i brist på annat. Så om det blir konstiga ord så förstår ni varför. Tack o lov för internet i mobilen säger jag bara. Ja, nog blev en gg dag alltid. Får sitta o se hel säsongen. Oj så synd om mig da.......nej. Juste, blogg.se's app är faktiskt ganska dålig. XOXO

Gossip Girl season 2

Sådär. Idag blir det en Gossip Girl dag...och läsa bok. Hade planerat att träffa Sara idag men icke. Varför i hela friden ska något så dumt som "sjukdom" existera?
Ska göra mig en stor latte och krypa upp i soffan nu. Kommer nog senare att dyka upp ett collage till för er som är intresserade.
XOXO

Collage - snabbt ihopplockat

Körde ihop en snabbt collage. Kommer nog komma lite flera. Ska försöka att göra ett varje dag så blir det lite inspiration för både mig och er.
T-shirt - Kan Dee
Röda jeans - Nelly
Nagellack - Kan Dee
Pumps - Nelly
Kuvertväska - Bubbleroom

Beställa

Ska klicka hem dom här!.

MISS ME / HANNA JEANS

1095:-

Cupcakes

Om smeten ser ut som en deg och stannar i bunken när man vänder den upp och ner, vad har man gjort för fel då???? asg

Mysterium

Kollade igenom lite bilder från i somras och hittade en liten rackare. Eller en stor rackare. Flög omkring en skitstor "geting" i vardagsrummet. Hämtade snabbt en femma för att visa hur stor den egentligen är. Någon som vet vad det här är???
Snacka om att man var rädd för att bli stungen. Är inte så rädd för insekter men den här var obehaglig...
Ny design har föresten kommit upp som ni ser. Ganska nöjd men headern är tillfällig.
Nu ska jag steka en ägg och korvmacka. OMG vad gott det lät!
XOXO

Tonight is the night the world begins again...

Hallå
Fortfarande sjuk och börjar nu inse att jag måste börja plugga lite även fast det känns skitjobbigt. Ska bla läsa ut en bok av Jonas Gardell "Ett ufo gör entre". Lustig bok..
Har snart fixat klart den andra designen, lite ändringar ska göras bara. Ska också försöka starta upp min andra svarta lilla dator där jag sparar allt viktigt. Får spara TVD designen där eftersom min macbook är skolans. Åh va intressant för er...
Lägger upp lite låtar så ni har nåt att lyssna på. Uppdatering kommer nog ske under dagen. Tänkte fota lite bilder idag men har noll inspiration. Eller jo en ide har jag men till det så behöver jag en till människa.

Vill ha - outfit - #1

Ett par svarta tighta byxor kombinerat med en svart kavaj. Samtidigt som man kör på det rockiga så kan man alltid göra det lite mer elegant med kavajen. Det som piffar upp hela outfiten är väskan med guldnitar.
Länk

Jeans

Jag älskar jeans. Det är helt underbart snyggt. Tyvärr är det också dyrt om man vill ha jeans som håller. Har själv köpt ett par jeans på G-Star som skulle ha kostat 1.100 men som var prissänkt till 700:- Kap!
Men jag säger det bara, jeansen är värd dom dyra pengarna om man använder dom.
Plockade ihop lite jeans som jag tycker förtjänar att uppmärksammas. Lite dyra men det får man ta.
Bilderna blir i miniatyr eftersom bilderna inte fick plats som jag ville.
--------------- NELLY ---------------
/Miss me - 1095:- / Diesel - 1095:- / G-Star - 1395:- / Sort Denim - 299:-/
--------------- G-STAR ---------------
/Lynn Skinny - 1248:-(favorit)/Midge Skinny - 1048 (supersköna. Funderar på att klicka hem dom)/ Vet ej namn - 1000+ nåt/ Corvet Skinny - 1070:- (mina små älsklingar)/
XOXO


RSS 2.0