DAGS ATT FYLLA PÅ GARDEROBEN?

Nu är det äntligen dags att beställa hem sommarkläder och själv har jag totaltorka med det i min garderob. Blev lite chockad över värmen som kom i helgen så nu är jag ganska på G med kläder.


Linnen slår aldrig fel. Långa linnen kan man ha till allt t.ex tights eller ett par jeans där det kan vara fräckt att stoppa ner linnet där fram.
Accesoarer som t.ex ett långt halsband eller ett brett armband är inte dumt till när det kan se för tråkigt ut med bara ett linne.




Varför inte klä sej i en fin sommarklänning? Stå ut lite med fina mönster eller ett snyggt skärp i midjan. Om du vill piffa upp det mer kan du matcha med ett par ballerinaskor från indiska eller h&m. Såg att H&M hade utökat urvalet med skor och det fanns också lite jumpsuits där.



Eller varför inte satsa i vitt från H&M´s nya kollektion? Köpte den första toppen igår och är jättenöjd förutom att man ser ut som ett hus i det. Men det får man ta, linnet är verkligen jättefint.
Långkjol och shorts är både svalt och om man inte gillar att visa benen kan man absolut köpa en kjol. Matcha med ett fint linne eller en jumper.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0