Hejdå!

Nu är det här sista inlägget på ett tag. Får se om syrran gästbloggar lite någon dag också. Håller på att packa det sista, min väska kommer vara riktigt tung. Ska se på filmen SALT nu antar jag och sen sticka. Varit hemma idag för att kunna ta det lugnt. Annars har jag en kvart på mig att hämta grejerna jag ska ha med mig. Not fun.
Ha det så bra nu!
XOXO DEA

Sådär

Nu har jag packat en massa. Har bara lite smågrejs kvar. Så jäkla svårt att packa rätt så man har med allt man behöver speciellt när man ska packa för alla väder. Yeah right. Blir ju för tusan hela garderoben! Men jag lyckades iaf packa relativt bra. Lyckades hålla mig till en resväska *stolt* Förutom att den är stor som ett hus haha asg.
Antar att jag kommer vara den enda som kommer med ett hus dragandes efter mig. Aja skitsamma. Förut kom jag till lägret (som bara var för två dagar) då jag hade två stora bagar med mig. HAHA!! Använde inte ens hälften av grejerna.
Aja, antar att det här är sista inlägget av mig på ett tag. Kanske slänger in ett inlägg lite senare imorgon.

Kom på att jag inte lagt in någon inspirationsbild eller någon låt på sistone. Hittade en jättefin outfit på LookBook.nu. Otroligt hur vissa människor är duktiga på att matcha kläder.



Måndag

Hejhopp!
Tänkte slänga in ett inlägg. Idag är det skola och sen åker jag imorgon runt 4. Har inte ens börjat packa haha! Ska ha engelska nu, oj oj oj så intressant. Min design är föresten klar tror jag. Kommer kanske lägga till lite grejer i kommentarsfältet.
xoxo

Söndag

Hallå.
Har varit lite dött från mig på sistone men jag har verkligen inte pallat att blogga. Funderar på om jag ens vill ha kvar bloggen.
Idag har jag tränat på gym med Sara runt 2. Mina ben är helt slut nu. Nu ska jag äta plankstek som vi gjrt själv första gången nånsin.
Drar om 2 dagar. Taggar med en massa extremsporter en hel vecka och en massa kul. Kommer inte kunna uppdatera något eftersom jag inte har med mig någon dator.
Slänger nog in ett inlägg senare. Juste! Gjort om designen också, den är inte 100% klar men på god väg ;)
xoxo

Design



Ska försöka få upp en ny design asap innan jag sticker på läger. Vet dock inte vilket tema jag ska ha så vi får se hur det blir.
Zara: Jättefin design du gjort. Tack! Ska spara den och använda den senare ;)

!



Hatar spotifys nya regler eller vad dom nu fixat. Gaah! Hela avrils nya album är lila. Vet inte ens när jag kan börja lyssna på låtarna igen.

Sjukt duktig!



En av mina favvisar från idol. Helt klart riktigt duktig!

SMILE!

Tänkte bara skriva lite snabbt att Zaras nya sida har öppnat för er som gillar att titta på en massa fina bilder hon redigerar. Ny design och nytt namn.
http://dynamite.fanfusion.org/ < --- KLICK!


SHOPPING

Idag har jag verkligen storshoppat med the family. Har köpt en massa grejs som jag tänkte visa upp senare i bloggen. En "onepiece" från Gina Tricot, två bustiers (heter det så?) från Gina, underkläder, två t-shirts från stadium i XL (!) som jag köpte med mening i den storleken. Supersköna. Vi stannade och åt sushi vilket verkligen var supergott.
Snart är det skolavslutning och jag har ingen klänning! Tror jag får gå i onepiece dit med ett par sneakers. Supersnyggt ;) Skämt åsido.
Nej men jag får försöka hitta något och sen drar jag nog in till Grönan med min kompis och syrran. Tror inte jag varit där på 4 år eller nåt.




You just gotta ignite the light, And let it shine


Bild från igår

Sitter just nu och tittar på "prince of persia". Vet knappt vad som händer, är nog inte tillräckligt uppmärksam. Imorgon är det skola. Kom också på att jag har runt 12 dagar kvar bara eftersom jag kommer missa en hel vecka framöver. Ska på läger vilket ska bli riktigt kul. Blir ingen bloggning då. Åker den 31 och kommer hem den 6 juni.
Antar att det ändå inte är så många som läser bloggen (höhö). Ni som kommer och kikar in vill kanske lämna en liten kommentar innan ni drar? Vore inte så dumt!
Haha ojoj vilket tråkigt inlägg det här blev.

Söndag

Hallå.
Jorden gick inte under igår så nu kan alla andas ut. Vilken senilgubbe som går ut i media om att jorden ska gå under. Tror han gjort det förut några gånger. Varför ger han bara inte upp?
Anyway, idag blir det att sola. Det är faktiskt riktigt varmt ute om man stannar i solen en stund. Vad hittar ni på idag?


Black&White


Kamera: Nikon D3100 På bilden: Rutger
Tro det eller ej men jag är faktiskt riktigt nöjd med den här redigeringen. Blev lite glad över att den blev så snygg i svartvitt.
Vad tycks?

Idag blir det träning för fulla muggar. Ska antingen gymma eller köra bodypump, har inte riktigt bestämt mej ännu. Är lite sugen på att prova på gym för första gången (lol).
Senare blir det nog att äta ute med the family och några kompisar. Imorgon blir det en photoshoot med Amanda som jag redan snackat om. Vi får se om det kommer upp några bilder senare. Ska försöka redigera bilderna lite mer än vad jag gör just nu.
xoxo

Manfred


Fotat av: Jag Kamera: Nikon D3100

Stack ut och fotade Manfred igår som inte verkade ha någonting för sej. Lyckades fånga honom en gång utan att det blev suddigt. Snygg kisse!

Lördag

Tänker nog inte blogga något fören på lördag då jag tänker köra en lite photoshoot med fina Amanda. Blir en massa porträttbilder och det kommer tom kanske upp någon bild på bloggen senare.
Nu ska jag plugga matte och sen belöna mej med Ben&Jerrys.
Later!

The Beach Seems Closer In the Summer

Hallå
Dagen har bestått av att bara lata sej. Fått lite grejer klara som att städa rummet och fixa akvariumet. Great! Tränade lite senare men annars har det varit ganska lugnt. Har kollat runt en massa på H&M och Nelly också men har inte riktigt hittat något som jag beställt hem. Funderar dock på skorna jag hade i förra inlägget, dom andra.

Annars är dom här inte så tokiga förutom att dom har 13 cm hög klack. Hehe

I want to fly into your sun

Är på span efter ett par högklackade skor till avslutningen. Har hittat några riktigt snygga skor men jag vet inte riktigt om jag kan ha dom på en skolavslutning. Tror jag får ha dom till vardags om jag beställer hem dom.

1#Nitar och remmar


2# Killklack
Ett par snygga skor med killklack sitter aldrig fel. Har varit ute efter som en stund nu som både är snygga och som är till ett rimligt pris.





All things in the world is green, except those who are not



Tröja: H&M Kjol: Zara Skor: Zara

Grönt är skönt. Tycker den här outfiten var så fin speciellt korset som ger pricken över i:et. Skulle gärna ha den på mig denna fina outfit någon dag.


But I'm ridin', flyin' higher than the blue sky




Här kommer en bild på en liten ekorrbebis som vi hittade. Han hade fastnat så vi får hjälpa honom loss men han ville verkligen inte gå. Vi fick klappa honom och hålla honom. Sen upptäckte vi att han hade en infektion i ena ögat så vi ringde skansen och hela alltet tills vi såg att han var blind. Men han verkade inte direkt deppa för det.

Antar att det blir lite mer uppdatering senare. Ska dra till centrum och fika med Sara senare men jag har ingen kamera med mej förutom mobilen som jag inte har nån sladd till -.- Så svårt o fota när det är skola, vill inte ta med kameran då.
xoxo Dea

Remember when

Har haft ett riktigt hårt träningspass idag på idrotten men det var verkligen skitkul. Känner mej så nöjd när jag tränat. Förut var det bara jobbigt och man drog sig verkligen för det men nu längtar man tills man kör lite styrketräning. Bodypumpen är nog bäst ändå.



Har även fått lite grejer från H&M. Fyra par shorts, en playsuit och en bikini men den var för liten (-.-).
Hittade också pappas gamla jeans som jag genast sätte saxen i och gjorde om till shorts. Det blev verkligen skitbra! Tur att dom var lite för små för honom.

Ska lägga upp bilder på grejerna någon annan gång när jag har tid. Ska försöka plugga lite NO innan jag går och sover.
Hoppas verkligen att det blir bra väder imorgon, vill kunna inviga mina shorts (; Bjuder på en låt också för er att lyssna på.
xoxo Dea



Sol

Hallå
Tänkte köra lite update som inte innehåller musik eller kläder. Ligger just nu och solar samtidigt som jag lyssnar på musik för fulla muggar. Är helt kär i Veronica Maggio.
Idag har jag faktiskt haft shorts i skolan. Kunde verkligen inte ha jeans sen gårdagen. Den var verkligen allt annat än sval. Tyvärr tror jag att det kommer regna om en stund och imorgon. Synd. Jag hade gärna solat lite mer, få lite färg.
Ska försöka skriva lite i min novell som vi fått i uppgift. Tror det blir bra. Fick btw MVG i musiken idag. Lycklig tjej.


Inspiration



Källa


Källa




Källa

Älskar´t

Snälla bli min






For those about to rock, we salute you!



Jaha då var det 20+ ute idag. Själv njöt jag för fullt av solen speciellt när man kan gå i tisha utan att frysa ihjäl. Har inte riktigt planerat min sommar ännu. Ska nog ta en tripp ner till skåde och över till danmark kanske. Vill iaf försöka ta mej ner till Örebro för att träffa Zara. Om hon nu också skulle vilja haha.
Men nu när det blir varmare ute så måste man köpa upp sin garderob till en massa shorts, linnen, t-shirts och det som är ett måste till sommaren: playsuits.
Finns riktigt fina på bikbok och H&M för ett rimligt pris. Bikbok har också fin fina shorts för 99 kronor eller något sånt. Nice.

Vad är erat måste till sommaren?

Pudel

Har fått bekräftat att jag kanske ska få en pudel nån gång i höst. Jag får bestämma vilken sorts pudel (toy, dvärg, mellan, stor eller kungspudel).
Usch det är ett riktigt svårt beslut. Tror fasen jag kör mellanpudel men jag vill ha en kungspudel eller en toypudel...Haha dilemma.


Säger snabbt nu att jag kommer köra lammklippning dvs man klipper hela alltet istället för att köra på något annat sånt där lejonklippning eller vad det nu heter. Sen ska hunden inte vara rosa eller något annat sånt konstigt.
Den ska vara svart.

Så...nu vet ni mitt största problem haha. Men det är inte ens bestämt om vi ska skaffa en till hund. Måste smälta sassou nu.


Kärlek


Jag vet att det inte är tid för såna här varma skor men dom är verkligen skitsnygga. Ett inköp som man kanske kan fixa när det börjar bli höst igen.



9:e maj

Känner att jag tagit en liten bloggpaus. Har varit trött hela veckan vilket inte är så konstigt eftersom jag avlivat hunden. Jösses det är en vecka sen nu. Helt sjukt.
Tänkte iaf börja blogga igen mer seriöst. Har sjukt fina bilder på en lite ekorre som vi hjälpte i lördags. Tam :O

Lägger in en video på mitt favvoband ACDC. Kände att jag inte bjussat på en låt av dom på en stund.



Är det föresten bara jag som tycker blogg.se strular?

Städa

Nu ska jag städa rummet sen ska jag njuta av vädret som kommer idag. Ska bli runt 16 grader.
Hej hopp!

Skämtar dom eller?

Har nyss märkt att spotify stänger av låtar som man lyssnat på mer än 5 ggr eller något sånt. Sen måste man betala. Skämtar dom eller? Jag är verkligen i stort behov av att lyssna på den här låten så det här är verkligen inte bra...



-.-

Love your haters


Love your haters, they are your biggest fan. Why? Because they keep on wasting time just to watch your every wrong move.

Riktig skitdag

Sorry för dålig uppdatering. Avlivade min hund igår för cancer i hela magen. Helt sjukt och vetten sa att det var magsår. Yeah right.

Zara 17 år!



Grattis tjejen på 17 års dagen! Riktigt stor kram till dej, hoppas du får det du önskat.


RSS 2.0