Rubrik

Sådär nu har jag sett SAW 2. Öhm...den var väll bra. Men jag förstår inte vad resten ska handla om. Jag menar, det måste nästan vara same same same. Men sure, dom e duktiga på att komma på handlingar. Ska självklart se trean också!
Ska försöka fixa ihop en ny bloggdesign. Älskar den här och ska absolut spara den för att kunna använda den någon annan gång. Tror det kommer bli en ganska ren design. Men vi får se hur det blir helt enkelt! Kommer ta en stund att göra den.
Lite ironiskt. Zara gör avancerade bloggdesigner skitfort medans jag gör mina designer i typ...två veckor? Haha jag suger på bloggdesigner helt enkelt.
XOXO

Tisdag

Känns som att jag uppdaterar mest på tisdagar. Rubriken "Tisdag" har stått många gånger.
Idag är jag sjuk. Förkyld. Inte direkt det som jag behöver just nu när ett matteprov väntar imorgon. Får försöka dra mig till skolan imorgon, göra matteprovet och sticka fort som attan hem.
Igår satt jag i flera timmar framför TVD samtidigt som jag målade fransk manikyr. Tror ni det gick bra? Skiten kladdar runt för man kommer åt naglarna hela tiden. Antingen ska man kasta boll med hunden eller så måste man hämta en filt eller nåt. Och om man hämtar den där filten så slutar det med att man får en massa "strån" som fastnar på naglarna. Haha då är jag inte glad.
Tips: Använd INTE Depend. Funkar i...en dag?

Här ska det stå något smart...

Ja okej, har fått en klagan över att jag inte bloggar (gissa tre gånger från vem) asg. Såå jag lägger väll in ett inlägg där jag försöker skriva ihop något intressant. Just nu så håller på med ett eget litet projekt inom musiken för tillfället. Kommer inte berätta så mycket mer om det egentligen men det ska iaf vara klart om typ...7 veckor? Okej tyvärr, det är inget skivkontrakt. Skit också haha men det här är en rolig grej också faktiskt.
Juste, bara jag som tycker att det har blivit ljusare ute? Helknäppt egentligen. Känns inte som att Sverige stämmer i årstiderna längre haha. Vintern kom ordentligt sent det här året och det är faktiskt först nu det var -13 grader. Usch. Får hoppas att sommaren inte kommer sent....
Som tur e så har jag köpt en grymt snygg jacka från Carlings. Några månader sedan men nu har den äntligen kommit till användning.
Kollade också runt lite på Fokis kläder. Inte mycket som faller mig i smaken då jag inte riktigt är så stort fan av det där söta guliga. Men fina kläder är det, lite annorlunda iaf. En grej som fallit mig i smaken.
Så till sist så kommer lite bilder på mitt senaste span. Underligt inlägg men nu har jag iaf hört av mig lite (; Förväntar mig minst en kommentar.
Åh juste! Såg första SAW-filmen igår. OMG vilken vidrig film. Asså då menar jag inte bara med blod o sånt utan psykiskt vidrig. Så läbbigt smart.
Men har ni sett den? Vad tyckte ni? Skulle verkligen vilja se den andra men först måste jag nog smälta den här haha.
Bilderna är i miniatyr så ni får klick klick för att se dom (:
/Kofta från Fokiwa - 289: /Skjorta från Carlings som jag köpte för halva priset - 299:- / Deluxfin tröja från Gina - 199:-/ Plånbok från Junkyard - 200:-/

Update: Jaha nu gick det inte att klick klick på bilderna men ni ser nog iaf xD


På span

Eftersom jag inte bloggat så mycket på länge så tänkte jag att det var dags för ett "shoppinginlägg". Har tyvärr ingen aning om vart den här onlinebutiken är ifrån. Är det från USA eller? För det betyder ju att frakten kostar en del...
Men jag hittade en grej som jag är supersugen på att klicka hem.
Ett par sjukt snygga skinnhandskar med gulddetaljer. Vill ha!
Från Mango

"Maybe we find better days" - John Rzeznik

Hallå!
Ett bra tag sen jag bloggade. Anledningen är helt enkelt att jag inte haft så mycket o säga. Har spöat pappa i wordfeud (och syrran) och lyckades faktiskt gå på bio förra veckan. Brukar nästan aldrig gå på bio, har glömt hur kul det är. Faktiskt så består inte veckorna inte av så mkt stress, den enda som lyckas varje gång med att stressa mig är matteläraren. Långt kapitel, kort tid.
Idag när jag kom hem så åkte jag genast för att fota ett hunddagis till hemsidan. Jättemysigt, fick lite bra bilder. Tyvärr får jag nog inte lägga upp dom bilderna på bloggen när det är någons andra hundar.
Letar föresten efter en ledig och fin långklänning till Mallorcaresan som snart bär av. Någon som har tips???
Eftersom jag har tjatat med Goo Goo Dolls så mkt så får ni en låt till (; haha
Har ni någon aning om hur gammal sångaren är? Ni lär bli förvånade med tanke på hans utseende (;
Nu väntar plugg och sen bär det av till skytte. Mediauppgift. Troor det är kul....Nej nu ska vi ha positiva tankar. MVG here i come!
XOXO

Tisdag

Sådär! Nu har jag kört ett bodypump pass, pluggat matte och pluggat engelska samt ätit en nyttig härlig middag. Har inte berättat att jag ska till Mallorca tsm med Sara och familjen! Skoj skoj. Så måste hålla mig i form. haha jag är ju så enormt duktig på att hålla träningslöften.......
Nu sitter jag och lyssnar på musik (gissa vilka) och dricker en kopp te. Ska snart se ett avsnitt av TVD. Imorgon blir det idrott. HAHA omg vad jag kommer gnälla över träningsvärken.

Vilket band!

Jag är verkligen helt såld på Goo Goo Dolls. Nytt favvoband?? Nej men ingenting slår ACDC och dom sjunger helt olika låtar. Men hur som helst så har jag också hittat två nya låtar. Efter att bara ha lyssnat på "Iris" så kom jag på att det fanns andra låtar.
Snilleblixt! asg

Önskelista

Ska klicka hem det här objektivet någon dag det kan du skriva upp!

Inköpt

Fick nyss hem lite kläder från Ellos och Gina. Ginakläderna har jag redan visat er och allting passade perfekt. Fick skicka tillbaka ett plagg från Ellos men annars så var jag nöjd!
Mysigheten själv.
99:-
349:-
Supersnygg på.
Nu tänkte jag beställa hem lite saker till min kära Nikon. Blir nog fjärrutlösare och om jag hittar en blixt till ett bra pris blir det nog det också.
XOXO

Onsdag

Nu är jag helt slut!
Tredje dagen på skoldagen och jag är redan trött även fast vi inte gjort så mkt. Fick iaf veta att det blir mycket Kemi och Fysik den här terminen. Älskar fysik men kemin är inte direkt världens roligaste. Skitsvårt.
Men imorgon så ska jag fota. Blir bilder på Walther och inte tråkiga närbilder utan det ska vara "lekbilder". Haha svårt o förklara men ni får nog se imorrn.
Kan också säga att jag bara har internet på min mac-dator och det e skolans så jag laddar inte in bilder här. Sen har jag också PS på min andra dator så...
Min svarta lilla dator har inget internet av någon outgrundlig anledning. Så det e anledningen till att det inte är några bilder.
Btw, vart tog alla kommentarer vägen? Okej sure, det har varit skittråkiga inlägg men ändå. Försök att kommentera lite mera så blir jag superglad och bloggar mera.

Sommar

Nu längtar jag sjukt mycket till sommarlovet. Vill kunna sitta ute till 3 på natten utan att frysa, ha på sig jeansshorts och ett snyggt linne. Vill inte ha någon stress i skolan. Vill veta om att jag får lämna min gamla skola för evigt och börja på en ny och jag vill så gärna vara LEDIG!
Önsketänkande. Nu är det ju för tusan en termin kvar innan det e dax för sommaren. Börjar imorgon vilket känns otroligt segt men jag är ändå taggad. Bra betyg, here i come!

Drömjobb

Har alltid velat mellan att bli journalist, advokat eller fotograf. Brukar kolla runt en del på internet och läsa om alla jobben. Lutar mot journalist. Men om man kollar på en del foton som proffsfotografer tagit så är man helt såld. Här är mitt absoluta drömjobb. Bilderna nedanför visar exakt vad jag vill göra. Fota vilda djur i Afrika eller nåt sånt. Låter knäppt va, men förstår ni hur kul det skulle vara?
Kollar speciellt på en fotograf som heter Nick Brandt som fotar den här typen av fotografier.
Helt otroligt!
Han har verkligen lyckats fånga dom där perfekta ögonblicken. Tänk o få skriva under att man tagit dom där fotografierna!
Svävar på små moln just nu.

Words

Lyssnade på ett av mina absoluta favoritklipp på Youtube där "The goo goo dolls" sjunger "Iris. Såg då en kommentar från nån människa. Den tog verkligen. Det som gör videoklippet så speciellt är att publiken sjunger med, sångaren ser ut att ha riktigt kul och han sjunger verkligen med hjärtat.
Gillar också när Avril sjunger "Push" på Walmart. Fastnar också.
Kan tyvärr inte lägga in videoklippet men här är länken: http://youtu.be/tFmt2Y3nNDk och här är kommentaren. På klippet är det en av toppkommentarerna.
"This is why music is played, this is what it is for. A crowd of people sit in the pouring rain, not caring a bit that it's cold and wet. Three people play on dispite the rain, and one man sings his soul to the crowd. This is what music should be, this is why it exists, for moments like this. No one cares if it's raining and cold, they feel more alive now than they ever have, and each and every one of them would crawl through a hundred more storms for the music to go on for just one more second."

Härligt vetande

Ganska cool tjej som jag följer på lookbook. Tänkte visa upp en riktigt snygg outfit. Lägg märke till märket på tröjan...
Visste ni att ACDC - Back In Black har sålt mer än 49 millioner skivor?? Är trea på mest sålda album.
Så rätt! :D
XOXO

Guld på väg hem till mig

Har beställt en fotobok. Allt om hur man ska fotografera i ljus och sånt där trix. Ska bli riktigt intressant, finns en massa och lära sig. Tror aldrig att kunskapen inom fotografi tar slut faktiskt.

Dags att gråta?

Adele - Someone Like You

G-STAR

Okej jag lyckades gå in på G-
STAR igen efter det som hände senast. Men jag höll ärligt talat på att garva ihjäl mig när jag var där inne idag. Däremot, så blev jag jäkligt glad när jag kom ut från butiken med ett par riktigt snygga jeans. Fynd också för den delen. Istället för att betala en tusenlapp så blev det för 700 kronor. Kap!
Köpte också en bok. The Vampire Diaries på engelska. Behöver träna på att läsa engelska så jag får bra betyg! xD
Nej men sen så köpte jag också fotopapper så jag kan skriva ut mina foton så det blir snyggt. Så idag har jag köpt riktigt bra grejer.
Dom ser ut så på fram o bak men inte slitdetaljerna som finns på dom bilderna. Fanns två varianter på jeansen.

Utmaningen - outfits för en vecka

Okej jag vet att det står outfits för en vecka men jag kör såhär istället. Det var så kul!
Jag har satt ihop bilder, inspiration från Zara, så det var hennes ide. Hoppas det var OK.
Kom på att det var 7 dagar på en vecka så inspirationen tog slut där. Så där gjorde jag bara en outfit på dom tre sista dagarna.
Men för varje dag så kommer det mera "inspiration" än en speciell outfit. Ni kommer märka (;


01: Måndag
Cardigans! Finns det något mysigare än en stor stickad cardigan? På måndag är det ju helt underbart när man är trött efter helgen och inte har någon lust att piffa upp sig. Så cardigans är ett hett tips. Sen är ju Vanessa Hudgens ju queen också när det gäller det här.
02: Tisdag
Okej, slut på det bekväma och över till det liite mer obekväma. Jeansshorts. Superenormt snyggt som kan användas på alla olika sätt. Brukar själv ha en t-shirt eller ett linne till. Den första bilen är den snyggaste av dom här. Lite färg. Försök att få med en färgklick så ser det inte så tråkigt ut!
03: Onsdag
Där blev ni allt förvånade när jag avslutade med byxor? Nej, men idén är att ha mönstrat på sig. Sen hittade jag, irriterande nog, inte en sista kjol med mönster så det fick bli Mileys outfit. Mönster är ju skitkul. Man kan ju matcha hur som helst med vad som helst. Dock brukar det inte funka om man har två olika mönster ihop. Då måste man vara duktig om man lyckas med det xD
Men det Vanessa har på sig på den tredje bilden är jag bara extremt avundsjuk på. Älskar långkjolar!
04: Onsdag
Skinnbyxor eller skinnimitation. Ganska tufft på ett sätt samtidigt som det kan ge en mjukare look. Men rött är rätt fränt eller hur?
05: Torsdag
Och nu har vi kommit till skjortorna...igen. Har alltid gillat skjortor speciellt rutiga. Sen funkar alltid lite kortare som ser mer ut som blusar (tredje bilden). Finns att köpa billiga blusar på H&M.

05: Fredag
Fredag är ju den där speciella dagen då det snart är helg. Värt att snygga till sig för!
06: Lördag
Fin outfit med fransväska och en färgklick. När det är lördag så orkar man inte göra sig så snygg men med en sån här topp, fransväska och snygga skor så kommer man långt. Visst ser den liite ledig ut också?
07: Söndag
OMG jag har helt glömt Ashley Greene. Hon har ju en massa cardigans på lager.
Valde cardigan igen. När det e söndag e man oftast hänging och slut. Ledig. Den här tycker jag faktiskt såg lite ledig ut.
Sådär! Nu har jag verkligen hållit på en stund med bilder o allt. Nu förväntar jag mig kommentarer (;
XOXO

Hemklickat

Har klickat hem en del grejer nu. Gina hade storrea så köpte lite grejs därifrån. Har aldrig varit så stort fan av Gina eftersom deras kvalite är lika med 0 men eftersom det var rea så var det nog ändå värt det.
Pyjamasshorts 50:- st
T-shirt 199:- Ej rea


Blus 100:-


Tröja 100:-
XOXO

Update

Okej, vad har jag gjort hittills på min händelserika dag? Jag har haft så kallad "marsvinsvård". Shit, ingenting för den klena. Dom där småttingarna har humör asså. Var tvungen att ta bort en tova på två av marsvinen och till slut var vi båda arga på varandra. För att inte tala om kloklippning. Dom kniper ihop sina små tassar så man inte kommer åt klorna. Slutade med att jag fick ge upp efter att ha suttit där i 20 minuter och inte kommit nån vart. Ska också springa till djuraffären och köpa marsvinsschampo. Ska på husdjursmässa och stå i en marsvinsmonter så jag ska visa upp småttingarna där. Ingen utställning bara reklam för ett företag som jag gillar skarpt när det gäller marsvin. Så det ska bli skoj.
Juste har jag berättat om räven som var här för några veckor sen? Helt knäppt. Han grävde i trädgården efter nåt. Snacka om fokuserad! Men jag kutade ut och tog bilder på lillfisen. Kunde nästan röra vid honom. Har inte sett honom nå mer efter det.
Osammanhängande inlägg men men.
XOXO

Favoriter

Nu har jag tagit mig tiden att fota några av mina favoriter i hyllan som jag använder hela tiden dagligen. Allting står under bilden vad det är för nåt och vart man kan köpa det.
1. Lumene foundation. Har aldrig fastnat för någon annan men den här är helt okej faktiskt! Finns på KICKS.
2. Nail Envy. Osynligt nagellack som stärker naglarna och gör att dom inte delar sig. Finns också på KICKS.
3. Hårspray (namnet kommer). Fick också av lucia. Helt okej faktiskt. Dock inte bättre än PROFFS och Björn Axen.
4. Björn Axen hårspray. Fick den här när jag körde lucia. Har tidigare använt H&M´s PROFFS. Fördelen med den här hårsprayen är att den inte känns! Helt sjukt. Den håller också håret på plats. Vet inte vart man kan köpa den.
5. Argan Secret. Hårolja som är värmeskydd. Köpte den hos frissan.
6. Versace Parfym. En av favoriterna just nu. Köpte den på KICKS och den håller i flera timmar. Dyr men hållbar. Helt klart värt pengarna!
7. Björn Borg Parfym. Har aldrig varit ett fan av Björn Borgs grejer men den här doftar verkligen jättegott. Fick den också på lucia så jag vet inte vart den finns o köpa.
8. Avril Lavigne, Wild Rose. Svårslagen. Gillar den både för att det är AL´s och för doften ofc. Planerar att köpa hennes andra dofter i framtiden. Finns på Åhlens, H&M och KICKS.
9. Läppbalsam. Luktar gott, är bra och finns på Body Shop.
10. Parfym. Vet varken namnet eller vart man kan köpa. Helskumt men det e sant faktiskt.
11. Rihanna parfym. En sak jag gillar hos Rihanna är iaf hennes parfym. Finns på KICKS, H&M eller ÅHLENS.

1 Januari 2012

Hallå!
Gott Nytt År på er! :D
Igår så hade jag gäster och firade nyår. Supermysigt. Fotade lite fyrverkerier men grannskapet svek mig lite där när jag skulle fota. Ingen som sköt ju. Pågick i en kvart men sen blev det tvärtyst så jag fick springa till området där dom smällde lite mera. Fick liite bilder iaf. Lite synd att man bara har en chans när det väl händer. Får nu vänta ett år innan dom smäller mera. Typiskt.
Hur som helst så har jag helt vänt på dygnet. Vaknade runt 2 idag så jag är riktigt pigg just nu. Kommer aldrig kunna sova. Skit också. Antar att jag får chatta och rollspela en massa istället (;
Men jag har iaf bestämt att någon gång i mitt liv så ska jag fira nyår i Sydney. Såg ni fyrverkerishowen dom körde? Helt sjukt!
Nej nu ska jag dricka en kopp te och rollspela. Snacka om mysdag.
XOXO

RSS 2.0